Kabar Breaking Latvia News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Latvia Magnetik: Liwat dalan sing apik karo para pendongeng crita Nordic ing #LatviaRoadtrip

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

"Sisih paling apik kanggo ngetutake dalan sing mbukak lan nuntun sampeyan nggawe ruang kanggo serendipity," ujare Lola Akinmade Åkerström, panulis perjalanan, fotografer, lan blogger. "Ruang kanggo ketemu wong sing nggawe perjalanan sampeyan luwih sugih lan ora bisa dielingi. Saka wong sing seneng banget gaweyane dadi wong sing aktif nglestantunake sejarah kanthi cara sing wajar lan sederhana. ”

Jelajahi alas sing subur, nikmati omah-omah gedhene pirang-pirang abad kepungkur, santai ing sandhing pantai murni, conto masakan lokal sing disiapake kanthi rasa tresna lan rejuvenasi ing sauna lan spa tradisional. Ngadhepi dalan sing mbukak kanthi angin minangka pandhuan sampeyan. Nikmati Latvia alon-alon nganggo #LatviaRoadtrip dhewe.

Badan Investasi lan Pangembangan Latvia (LIAA) nggawe Kampanye #LatviaRoadtrip kanthi kemitraan karo NordicTB - klompok pengaruh plancongan profesional sing adhedhasar ing Swedia, Norwegia, Denmark, Finlandia, lan Islandia. Crita visual "Latvia: Journey of Flavors" digawe kanggo kampanye dening Storytravelers - klompok seniman visual profesional.

Sawise kampanye pertama sing sukses sing njelajah Latvia Kulon (kalebu Liepaja, Kuldiga, Alsunga), tahap kapindho nggawa para juru dongeng digital liwat Latvia Lor lan Wétan kanthi loro lelungan dalan:

Rute Panganan sing fokus ing pengalaman kuliner lokal lan wilayah Riga-Gauja dadi Wilayah Eropa Gastronomi 2017.

Rute Budaya sing kalebu sinau tradhisi ing omah-omah tamu padesan lan omah-omah pertanian ing Latvia Wétan (wilayah Latgale) uga njelajah wilayah sekitar.

Klik gambar ing ngisor iki kanggo ketemu para pendongeng Nordic lan maca critane saka wilayah Latvia kasebut.

"Aku rumangsa bareng karo dheweke lelungan amarga nuli ngulandara ing media sosial," tambah Lelde Benke, Manajer Proyek Media & Pemasaran, LIAA. "Aku seneng kabeh nuansa sing dipilih! Luwih nyenengake lan luwih apik tinimbang akun biasa ing papan wisata lan obyek wisata utama. "

Waca liyane babagan #LatviaRoadtrip ing www.latvia.travel/roadtrip lan entuk inspirasi kanggo pesen petualangan sampeyan dhewe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov