24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Panama Pariwisata transportasi

Copa Holdings ngumumake statistik lalu lintas saben wulan kanggo September 2017

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Copa Holdings, SA, dina iki nerbitake statistik lalu lintas penumpang awal kanggo September 2017:

Data Operasi Sep Sep% Owahi YTD YTD% Owahi
2017 2016 (Yo) 2017 2016 (Yo)
Copa Holdings (Gabungan)

ASM (mm) (1) 1,902.7 1,746.5 8.9% 17,822.9 16,408.2 8.6%
RPM (mm) (2) 1,599.9 1,445.0 10.7% 14,828.3 13,121.6 13.0%
Faktor Beban (3) 84.1% 82.7% 1.3pp 83.2% 80.0% 3.2pp

1. Jarak kursi sing kasedhiya - nggambarake kapasitas kursi pesawat sing dikalikan kaping pirang-pirang mil kursi kasebut diterbitake.

2. Mil penumpang sing bathi - nuduhake jumlah mil sing ditliti dening penumpang

3. Faktor muatan - nuduhake persentase kapasitas lelenggahan pesawat sing sejatine digunakake
Kanggo wulan September 2017, lalu lintas penumpang (RPM) Copa Holdings tambah 10.7% saben taun, lan kapasitas (ASM) mundhak 8.9%. Akibate, faktor beban sistem ing wulan iki yaiku 84.1%, kenaikan 1.3 persentase yen dibandhingake karo September 2016.

Copa Holdings minangka panyedhiya layanan penumpang lan kargo Amerika Latin. Perusahaan, liwat anak perusahaan operasi, nyedhiyakake layanan menyang 75 tujuan ing 31 negara ing Amerika Utara, Tengah lan Selatan lan Karibia kanthi salah sawijining armada paling enom lan modern ing industri kasebut, kalebu 101 pesawat: 80 pesawat Boeing 737NG lan 21 EMBRAER-190s.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov