Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Fiji Breaking News News Olahraga transportasi

Fiji Airways nampa sponsor rugbi groundbreaking karo Fiji Rugby

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Fiji Airways, maskapai penerbangan Nasional Fiji, ngumumake sponsor rugbi paling lengkap nganti saiki, ing sawijining acara ing ibukota Fiji Suva sore iki. Pengumuman kasebut digawe dening Perdana Menteri Fiji, Read Admiral (Ret) Josaia Voreqe Bainimarama, sing uga dadi Presiden Uni Rugby Fiji.

Panyengkuyung kasebut ndeleng Fiji Airways ngatasi tim Rugby Fiji ing ngisor iki kanthi hak jeneng lan merek ing limang taun sabanjure: Fiji Airways Flying Fijians (tim 15 taun); Tim Nasional 7 Fiji Airways; Tim Fiji Airways Fijiana 15s (tim Womens 15s); Tim Fiji Airways Fijiana 7s (tim Womens 7s); Fiji Airways Drua; Wasit Fiji Link (kabeh wasit ing Fiji bakal disponsori lan bakal nganggo klambi merek Fiji Link).

Pak Andre Viljoen, Direktur & CEO Fiji Airways ujar, "Kita bangga banget ngumumake sponsor iki sing nggabungake rong merek Fijian sing apik. Olahraga minangka bagean penting ing urip wong-wong Fiji, mula iki adhedhasar rasa tresna sing kita lakoni kanggo kabeh prekara rugbi. ”

"Sing penting banget yaiku gabung karo rong tim Wanita - 15 lan 7 - minangka bagean saka sponsor. Kita yakin manawa kaya tim Mens ngalahake jagad, Fijianas kita entuk kabeh dhukungan sing dibutuhake supaya bisa tekan puncak rugbi. Kajaba iku, seneng banget yen operator domestik Fiji Link dadi sponsor utama wasit rugby Fijian, sing dadi bagean integral ing olahraga kasebut. ”

CEO FRU, Pak John O'Connor ujar manawa "Fiji Airways nghias ngarep jersi kabeh tim senior internasional Fiji Rugby nganti 2022 minangka serikat sampurna saka rong merek kanthi warisan luar biasa lan ora bisa dadi kemitraan sing sinergis."

"Kemitraan iki bakal ngumumake era anyar kanggo serikat pekerja kita, jaman anyar sing bakal nambah pangenalan negara, aset pariwisata sing luar biasa lan merek masing-masing liwat janji sing bakal dadi kemitraan sing apik."

"Apa kesepakatan sponsor paling gedhe ing sejarah negara kita, Uni Rugby Fiji bakal entuk manfaat ora mung saka dhukungan finansial miturut kesepakatan iki, nanging uga pengaruh pemasaran sing penting sing bakal ditindakake Fiji Airways menyang FRU. Lan pesen pemasaran Fiji Airways bakal ditambah kanthi sesambungane karo tim rugbi internasional kita. ”

Hak pemasaran, penamaan lan merek Fiji Airways sajrone pamrentahan limang taun kalebu partisipasi Fiji Rugby ing HSBC Sevens World Series, HSBC Womens Sevens World Series, Pacific Nations Cup, lan Australia National Rugby Championship (NRC).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov