Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Breaking Finlandia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Penerbangan pungkasan 666 mlebu ing HEL pungkasan dina Jumuah tanggal 13

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-16
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-16
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Penerbangan Finnair 666 nggawe perjalanan terakhir menyang 'HEL' dina Jumuah tanggal 13 iki sawise 21 lelungan wani sadurunge ing tanggal gaib.

Penerbangan saka Kopenhagen menyang Helsinki mangkat jam 1.28 sore wektu lokal, tekan ibukota Finlandia wolung menit luwih awal saka jam 3.47 sore.

Maskapai nasional Finlandia ngangkut penumpang menyang HEL ing Flight 666 suwene 11 taun, kanthi 21 penerbangan kasebut dina paling "paling nyenengake" taun iki, ujare juru bicara maskapai kasebut.

Nalika lelungan kasebut bisa dadi ngipi elek banget wong-wong sing takhayul, maskapai kasebut ujar manawa ora nate nyebabake nomer penumpang.

Nanging, nomer penerbangan saiki diganti dadi bagean saka data penerbangan sing diurutake maneh dening maskapai kasebut. Penerbangan AY666 saka Copenhagen menyang Helsinki bakal ganti dadi AY954 sing kurang apik.

Penerbangan nasib sadurunge ditindakake ing wulan Januari lan mlebu tanpa alangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov