24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Komoro budaya Warta Industri Rapat Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata komoro semangat maneh

comores
comores
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wakil Presiden Komoro Djaffar Ahmed Said Hassani sing uga tanggung jawab Pariwisata ing Comores nguatake industri pariwisata negara-negara pulau kasebut. Wakil Presiden bubar nekani Majelis Umum UNWTO ing Chengdu, China nalika Komoro ditampa dadi anggota Organisasi Pariwisata Dunia.

Dina iki jelas manawa Wakil Presiden Comores didhukung saka kantor paling dhuwur nalika Presiden pulau kasebut ana ing papan pambukaan watu dhasar kanggo Hotel Golden Tulip sing anyar ing papane Hotel Itsandra.

Pemacu pariwisata anyar pancen warta apik kanggo Comores lan Laporan Pariwisata Saint Ange pengin VP Djaffar Ahmed Said Hassani terus sukses.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.