Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vanuatu

Mantan kepala pariwisata Vancouver kanggo ngatasi konferensi wawasan ing Vanuatu

Peresmian Konferensi Wawasan Pariwisata Pasifik (PTIC), sing kedadeyan ing Port Vila, Vanuatu dina Rebo, 25 Oktober, dijadwalake kanggo ngatasi kesempatan lan tantangan utama sing diadhepi organisasi pariwisata sektor swasta lan swasta ing wilayah kasebut.

Rencana lan dileksanakake dening Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) kerja sama karo Organisasi Pariwisata Kidul (SPTO) lan Kantor Pariwisata Vanuatu (VTO) konferensi kasebut dibukak kanthi pidato utama 'pamikiran katedral' saka Rick Antonson, panulis lan mantan CEO Pariwisata Vancouver.

Program konferensi, dipérang dadi limang sesi, uga nampilake presentasi saka para ahli pariwisata internasional lan pimpinan pamikiran kalebu Dr Mathew McDougal (CEO - Digital Jungle); Sarah Mathews (Ketua PATA lan Kepala APAC Pemasaran Tujuan ing TripAdvisor); Stewart Moore (CEO - EarthCheck); lan Carolyn Childs (Direktur - MyTravelResearch.com) sing bakal nggawe presentasi liwat video. Konferensi kasebut disengkuyung dening BBC World News kanthi diskusi panel loro moderat dening koresponden internasional Phil Mercer.

Direktur Regional PATA - Pasifik Chris Flynn, sing dadi pendukung konferensi kasebut, ujar, "Kita ngarep-arep bisa nampani para menteri pariwisata wilayah kasebut ing acara sing dipercaya bakal dadi acara pecah tanah kanggo Vanuatu lan Organisasi Pariwisata Pasifik Selatan. Iki minangka visi profesional industri pariwisata sing apik tenan sing makarya ing Pasifik meh 70 taun kepungkur sing nyebabake pembentukan PATA. Konferensi perdana iki nuduhake tekad kita kanggo terus ndhukung industri pariwisata ing wilayah kasebut kanthi konser karo mitra regional. "

Wakil bakal ngrungokake ujar sambutan saka Ketua SPTO Sonja Hunter lan Ketua PATA Sarah Matthews, disusul karo pidato pambuka saka Hon. Joe Yhakowaie Natuman, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata Vanuatu.

Salam panutup bakal digawe dening Dr. Mario Hardy, CEO PATA. Alamat panutupan bakal diwenehake dening Christopher Cocker, CEO SPTO.

Rincian liyane: https://www.pata.org/event/ptic-2017/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.