WTM London Ndadekake Media Sosial lan Intelijen Ponggawa Dadi Penting

image010-1
image010-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kepiye tujuan pasar dhewe amarga media sosial dadi penting bakal dadi topik utama WTM London 2017, acara global anjog kanggo industri travel.

Masalah kasebut bakal dadi sorotan sajrone rong dina acara kasebut ing Senin 6 lan Selasa 7 November, nalika diskusi panel lan speaker utama bakal ditampilake sajrone program Media Sosial ing WTM London, sing diatur dening Perspektif Travel.

Marketing professionals will not want to miss a key session on the WTM Global Stage, when a panel will discuss the question ‘Apa marketing influencer minangka cara maju kanggo tujuan?' Pakar media sosial lan mantan kaping Wartawan Steve Keenan bakal mimpin diskusi. Antarane sing ana ing panel bakal dadi tokoh kunci saka spesialis pemasaran media sosialWhalar, Qubist lan Dash Hudson. Rembugan ditindakake ing dina Rebo 8 November lan wiwit jam 14.05 nganti 15.00.

 

Iki bakal langsung diterusake dening sesi liyane sing ndeleng topik kasebut saka sudut sing beda. 'Napa tujuan kudu ngganti cara adol dhewe' bakal nliti carane Airbnb lan Dolan maring Swedia wis makarya bebarengan kanggo majengaken negara. Kajaba iku, Visit Jersey bakal njlèntrèhaké carane isi video saiki digunakake kanggo ngiringi lan ilustrasi akomodasi lan paket tawaran tur.

 

Panel kasebut uga bakal nuduhake carane Airbnb wis ngluncurake Trips, sing nyengkuyung para pamilik akomodasi supaya dadi pemandu wisata. Sesi bakal takon apa model kolaborasi anyar iki minangka cara maju.

 

Diskusi bakal dimoderasi dening penulis, wartawan lan konsultan media sosial Mark Fry lan bakal kalebu pamicara saka Dolan maring Swedia, Dolan maring Jersey, Airbnb lan Pariwisata Cape Town.

 

A sesi keynote dina sadurunge, ana 6 November, bakal weruh a wawancara adhep-adhepan karo pangadeg Travelocity Terry jones. Jones bakal pirembagan babagan carane Artificial Intelligence bakal dadi luwih penting kanggo industri lan carane nggunakake kanggo inovasi. Jones, sing bakal diwawancarai dening Mark Frary, uga melu ing Bukak saka Kayak lan saiki ketua Wayblazer, a company already using Artificial Intelligence to disrupt the traditional travel market.

Ngadhepi karo Terry Jones njupuk Panggonan ing WTM Global Stage, 14.00 kanggo 14.50.

 

WTM London, Manajer Konferensi & Seminar, Charlotte Alderslade, ujar: "Media sosial wis nyebabake lelungan kanthi cara sing gedhe banget lan Kecerdasan Buatan bakal duwe pengaruh sing luwih gedhe ing taun-taun sing bakal teka, mula sesi kasebut kudu ditindakake para pemasar."

 

The programme also includes sessions on how social media can help World Heritage sites manage tourism sustainably and how to grow a personal brand as a vlogger; plus Facebook comes under scrutiny in a live interview.

Rong dina kasebut puncak penghargaan Best of Social Media 2017, kanthi limang finalis, panel juri lan pamirsa kanggo nemokake Pemenang Awesome 2017.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.