24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Warta Breaking Tonga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Gempa bumi kuat nggegirisi Tonga

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-10
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.0 nyerang pesisir pulau Tonga ing Pasifik. Ora ana kerusakan sing dilaporake lan peringatan tsunami ora diterbitake.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.0

Tanggal-Tanggal • 18 Okt 2017 12:01:00 UTC

• 18 Okt 2017 12:01:00 cedhak pusat gempa

Lokasi 20.598S 173.895W

Jerone 10 km

Jarak • 99.1 km (61.5 mi) SSE saka Pangai, Tonga
• 148.6 km (92.1 mi) ENE saka Nuku'alofa, Tonga
• 770.7 km (477.8 mi) SSW saka Tāfuna, Samoa Amerika
• 777.3 km (481.9 mi) SSW saka Pago Pago, Samoa Amerika
• 782.1 km (484.9 mi) SSW saka Apia, Samoa

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 8.9 km; Vertikal 1.8 km

Parameter Nph = 124; Dmin = 773.1 km; Rms = 1.29 detik; Gp = 31 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov