Wisata sing Bisa Diakses Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

VistEngland lan VisitScotland ngluncurake situs web pandhuan aksesibilitas anyar

VEA
VEA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

VisitEngland lan VisitScotland saiki ngluncurake situs web kanggo bisnis pariwisata kanggo ngasilake pandhuan aksesibilitas. 

Pandhuan minangka cara anyar kanggo operator pariwisata kanggo nambah bisnis, kanthi menehi informasi penting diakses para pengunjung ing format sing ramah pangguna.

Menteri Pariwisata Pamrentah Inggris John Glen ujar:

"Inggris duwe macem-macem atraksi kelas internasional sing luar biasa lan kita pengin supaya wong-wong mau kabuka karo akeh wong. Pandhuan anyar kasebut bakal menehi informasi aksesibilitas sing jelas supaya luwih gampang pengunjung sing ora duwe kabisan bisa ngrancang perjalanan kanthi yakin.

Kepala Eksekutif VisitEngland Sally Balcombe ujar:

"Panaliten nuduhake manawa pengunjung ing pasar penting iki informasi aksesibilitas sing jelas lan jelas saka panyedhiya pariwisata. Pandhuan aksesibilitas anyar bakal ngidini para lelungan mbandhingake obyek wisata, bisnis akomodasi lan papan liyane sadurunge milih papan sing dituju, supaya bisa milih pilihan. "

Kepala Eksekutif VisitScotland Malcolm Roughead ujar:

"Tujuane kanggo nggawe pariwisata kalebu lan diakses kanggo kabeh wong, supaya saben wong bisa entuk manfaat saka kabeh sing ditawakake Skotlandia.

"Situs web anyar iki bakal mbantu bisnis ngasilake pandhuan informatif ing format sing ramah pangguna, sing bakal ningkatake inklusi lan nggawe kabeh pelanggan duwe kesempatan kanggo entuk, seneng-seneng, urip kanthi cara sing padha karo wong liya."

Uga luwih gampang kanggo ngrampungake bisnis, format pandhuan anyar nggawe standar babagan cara informasi supaya luwih gampang kanggo para pelanggan cacat, kanca lan kulawargane mbandhingake papan.

Operator pariwisata bisa nggunakake situs web anyar sing gratis, www.accessibilityguides.org, kanggo ngasilake lan nerbitake pandhuan aksesibilitas.

Riset VisitEngland ing 2015 nuduhake manawa £ 12 milyar digunakake kanggo lelungan yen anggota partai kasebut duwe kerusakan. Riset dening VisitScotland ing taun sing padha nemokake £ 1.3 milyar digunakake kanggo lelungan kasebut, kalebu lelungan awan, perjalanan sewengi domestik lan lelungan mlebu.

Program Pariwisata sing Bisa Diakses saka VisitEngland lan VisitScotland wis didhukung dening pamrentah Inggris lan Skotlandia. Kanthi makarya ing kemitraan, organisasi kasebut mesthekake bakal nggawa pendekatan sing nyawiji, nggawe konsistensi kanggo pengunjung cacat.

Siji saka limang wong ing Inggris duwe cacat, sing bisa uga pengaruh ing papan sing dipilih utawa dikunjungi *.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.