24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Warta Breaking Islandia Investments transportasi News Wire Plancongan Singapur

Air Berlin ndharat ing Islandia: Pesawat sing dicekel panguwasa

Airberlin
Airberlin
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Duesseldorf menyang Islandia ing Air Berlin dadi jebakan siji arah kanggo akeh penumpang sing ora diduga. Operator bandara Islandia Isavia, Kamis, ora gelem ngeculake pesawat sing ana ing Air Berlin, amarga maskapai Jerman sing bangkrut isih duwe dhuwit.

Isavia ujar ing sawijining pernyataan ing situs web kasebut manawa tumindak kasebut minangka "sumber daya pungkasan kanggo njamin pambayaran kanggo layanan sing wis diwenehake". Pratelan kasebut ngakoni manawa keputusan kasebut bakal mengaruhi penumpang sing mabur karo perusahaan kasebut.

Air Berlin ngajokake bangkrut ing wulan Agustus sawise gosip pirang-pirang wulan babagan masalah finansial. Maskapai kasebut ujar manawa ora bakal mabur layanan apa wae sawise 28 Oktober.

Miturut portal online Turisti.is, pesawat kasebut arep menyang Düsseldorf lan telung penumpang ditinggalake amarga keputusane kasebut. Dheweke uga dilaporake mung kaping pindho manawa panguwasa Islandia ngrebut pesawat.

Juru bicara Isavia ora bakal ngandhani The Local babagan ukuran utang sing ana ing Air Berlin. Dheweke mung bakal menehi komentar yen "kita bakal ndeleng apa sing kita tingali" babagan kepiye perusahaan bisa ngasilake jet kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.