Warta Breaking Travel Warta Breaking Mongolia News Keslametan Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

10 wong gunung sing tiwas, 7 sing ilang ing longsor puncak paling dhuwur ing Mongolia

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-22
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-22
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Mayit saka 10 wong sing kejiret longsor ing puncak paling dhuwur ing Mongolia, Otgontenger, dipulihake para penyelamat, ujare Badan Manajemen Darurat Nasional Mongolia.

Pitung gunung liyane isih ora ana. Klompok 30 pendaki, umure antarane 30 lan 50, kena longsor nalika mudhun saka puncak 4,021 meter ing dina Minggu.

Operasi nylametake, nglibatno 100 wong lan loro helikopter, ditanggepi ing Otgontenger amarga peteng, nanging bakal dilanjutake dina Selasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov