Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Gym terminal bandara pertama ing Eropa dibukak ing Bandara Tallinn ing Estonia

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Operator klub fitness terkemuka, MyFitness, ing wulan iki mbukak gym ing Eropa sing pertama banget ing terminal bandara. Gym dununge ana ing Gate 6 ing wilayah Departure ing Bandara Lennart Meri Tallinn kanthi landasan pacu menyang landasan pacu. Gym lengkap dilengkapi peralatan modern kanthi koneksi internet, uga mesin latihan spesialis lan area peregangan.

Erkki Torn, Ketua Fitness, komentar:

"Kita seneng banget nyedhiyakake para gym tur gratis gratis ing jejere gerbang bandara ing Eropa. Kita ngerti sepira pentinge supaya fit kanggo wong saiki lan lelungan bisa entuk gaya urip sehat. Dadi, kita pengin menehi cara sing gampang kanggo para pelancong supaya bisa tetep tetep maju karo rezim fitness sanajan uripe sibuk. Apa 15 menit ing treadmill utawa sawetara sing dawa sadurunge mabur dawa, iki menehi cara sing sehat kanggo para plancong kanggo nanggung wektu nalika nunggu pesawat. Kita ngrencanakake ngluncurake fitur tambahan sajrone wulan ngarep kanggo nulungi para plancong bisa nguntungake ing gym, kalebu pelatih kanggo menehi saran babagan nggunakake mesin lan tips babagan latihan lan tips nutrisi paling apik kanggo penerbangan sing dawa. "

Pak Torn nerusake:

"Aku yakin manawa bandara investasi luwih akeh ing hiburan lan nambah pengalaman kanggo para pelanggan, kemungkinan luwih akeh klub fitness mbukak ing bandara Eropa ing mbesuk."

Gym dilengkapi treadmill, pelatih elips, mesin dayung, sepeda olahraga lan pelatih tangga, kabeh dilengkapi layar lan nyambung menyang Internet. Uga ana papat mesin latihan spesialis kanggo latihan sikil, pundhak, dada lan punggung, ditambah area regangan.

Bandara Lennart Meri Tallinn dikenal minangka salah sawijining bandara paling unik ing donya ing wilayah liyane. Mung 3.5 km saka pusat kutha minangka salah sawijining transfer 'kota nganti bandara' paling cepet ing donya kanthi plancongan taksi sing mung mbutuhake 10 menit lan udakara 5 euro. Iki nggawe tujuan sing cocog kanggo istirahat sedhela utawa lelungan bisnis.

Tarmo Mutso, Direktur Dewan Pariwisata Estonia komentar:

"Gym bandara anyar iki minangka tambahan fantastis kanggo Bandara Tallinn lan minangka sing paling anyar ing sawetara fitur inovatif ing bandara. Kita penting banget kanggo njaga pengunjung ing Estonia lan iki wiwit nalika tekan ing negara kita. Bandara kasebut wis dadi area area bocah-bocah kanthi omah dolanan kanthi tema Lotte (karakter kartun Estonia sing disenengi banget), kafe ing endi para pelanggan bisa nyiyapake roti lapis dhewe, lan perpustakaan gratis sing mbukak 24 jam saben dina lan bisa digunakake kanthi murni kapercayan Kanthi gym anyar iki, kita seneng bisa nambah pengalaman pelanggan kanggo wong-wong sing ngunjungi negara kita saka saindenging jagad. ”

Miturut survey panuntun bandara 'Sleeping in Bandara', Bandara Lennart Meri Tallinn dadi bandara paling apik nomer telu ing Eropa lan nomer sanga paling apik ing saindenging jagad, adhedhasar pengalaman umum sing ditemtokake para wisatawan sing wis njupuk survey bandara situs 2016. “Bandara banget nyaman lan resik, lan teratur banget, Bandara Tallinn nggawe para wisatawan rumangsa wis tentrem. Tata letak sing gampang, fasilitas modern, kafe, kursi sing nyaman, polong turu gratis, Wi-Fi gratis lan antrian cekak digabungake kanggo nggawe bandara paling apik ing Eropa iki. ”

Gym My Fitness anyar ing Bandara Lennart Meri Tallinn gratis.