Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Chili milih negara paling apik sing bakal dikunjungi ing taun 2018

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-14
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-14
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Chili dadi negara nomer siji sing bakal dikunjungi taun ngarep ing dhaptar Best in Travel 2018

Lonely Planet wis milih Chili dadi negara nomer siji sing bakal dikunjungi taun ngarep kanthi dhaptar Best in Travel 2018 sing diantisipasi.

Perusahaan pandhuan wisata, sing ngasilake konten ing luwih saka 14 basa lan duwe luwih saka 13 yuta pengikut ing media sosial, nerbitake edisi kaping-13 saka dhaptar taunan saka 10 negara paling apik sing kudu dideleng para wisatawan ing dhaptar ember kanggo taun 2018 wingi.

Chili minangka siji-sijine negara Amerika Selatan sing entuk dhaptar kasebut lan dadi peringkat kaping pisanan ing kategori Negara-negara sing uga kalebu Portugal, Selandia Baru, China lan Afrika Selatan. Lonely Planet uga ngasilake video ing Chili sing nerangake kenapa dheweke dipilih dadi negara paling apik kanggo dikunjungi ing 2018 sing diwenehake dening panulis Lonely Planet, Mark Johanson. Kategori Top 10 Negara minangka salah sawijining patang kategori ing dhaptar sing uga kalebu 10 wilayah paling apik, 10 kutha paling apik lan 10 tujuan paling apik ing ndhuwur.

Dhaptar Lonely Planet paling apik ing Plancongan dipilih dening para turis sing paling berpengalaman lan nimbang atusan tujuan sing disaranake ing saindenging jagad. Kriteria pilihan kalebu acara saiki, penawaran lelungan inovatif lan macem-macem penawaran pariwisata tujuan sing kabeh faktor dadi pilihan utama 10 utama.

"Bentenipun iki minangka warta gedhe kanggo Chili lan negesake maneh kampanye pemerintah sing sukses kanggo masar negara kasebut minangka tujuan pariwisata internasional sing kudu dideleng. Lan statistik kasebut uga ngonfirmasi, kanthi rekor pemecahan 5.5 yuta turis asing ing 2016, "ujare Undersecretary Pariwisata, Javiera Montes.

Direktur Sernatur Marcela Cabezas uga negesake manawa, "pangenalan dening Lonely Planet minangka penghargaan sing kabeh warga Chili bisa dirasa bangga amarga nyoroti keindahan alam ing negara kita lan keramahan sing apik banget. Pengakuan iki diwiwiti saka mbedakake pungkasan kita minangka Tujuan Wisata Petualangan Utama Amerika Selatan 2017 ing Penghargaan Pariwisata Dunia. "