Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Finlandia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Finnair: Rute mangsa anyar

finnair
finnair
ditulis dening editor

Finnair: Rute mangsa anyar

Print Friendly, PDF & Email

Strategi pertumbuhan Finnair bakal aktif sajrone musim salju kanthi 20 tujuan antar benua, luwih saka 100 tujuan ing Eropa lan paningkatan kapasitas sing gedhe kanggo tujuan Lapland.

Finnair siyap mlebu ing ekspansi paling gedhe sajrone musim salju. Kanthi hub sing nyambung kanthi cepet ing Helsinki, Finnair nawakake salah sawijining jaringan sing paling dipercaya lan trep sing ngubungake sawetara tujuan utama ing Eropa karo Asia lan Amerika Utara.

Finnair mbukak rute anyar menyang Goa, India tanggal 1 November, menyang Puerto Vallarta, Meksiko tanggal 5 November, menyang Puerto Plata, Republik Dominika tanggal 30 November lan menyang Havana, Cuba tanggal 1 Desember.

"Ing musim salju iki, kita mlebu tahap ekspansi paling gedhe ing sejarah maskapai 94 taun," ujare Juha Järvinen, Kepala Petugas Komersial ing Finnair. "Kita mbukak sawetara tujuan anyar, ngembangake jaringan lan armada kalebu sewelas Airbus A350, nambah kapasitas kanggo Lapland Finlandia lan njupuk langkah penting ing pengalaman pelanggan. Wayahe nyenengake banget kanggo mabur Finnair. ”

More ... Maca artikel lengkap ing kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.