24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Industri Hospitality News Keslametan Sint Maarten Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Mitra tujuan pertama St. Maarten mlebu kampanye 'The Caribbean Is Open'

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-23
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-23
ditulis dening Kepala Editor Tugas

St. Maarten bakal dipamerake liwat kampanye "The Caribbean Is Open"

Print Friendly, PDF & Email

Asosiasi Pelayaran Florida-Karibia (FCCA), asosiasi perdagangan sing makili kepentingan industri pelayaran lan tujuan lan pemangku kepentingan ing Karibia lan Amerika Latin, kanthi bangga ngumumake manawa St. Maarten wis dadi mitra tujuan pertama multi asosiasi kasebut kampanye, kanthi jutaan dolar, "Karibia Mbukak."

"Kita ora bisa dadi bangga nggawe mitra karo St. Maarten ing inisiatif penting iki," ujare Michele Paige, presiden, FCCA. "Dheweke wis nyambut gawe meh kabeh jam kanggo mbukak pariwisata, lan kita ngarep-arep nampilake tumindak kasebut, uga produk sing apik tenan lan eseman sing mesra ngenteni pengunjung, kanggo mbantu nyuntikake ekonomi sing dibutuhake."

"Iki minangka inisiatif sing apik banget dening FCCA, lan kita bangga bisa dadi tujuan pertama kanggo bermitra karo kampanye kasebut," ujare Menteri Pariwisata St Maarten Mellissa Arrindell-Doncher. "FCCA lan Garis Anggota wis asli lan ndhukung upaya kanggo mbiyantu pemulihan St Maarten lan wilayah ing umume; iki katon kaya kemitraan sejati. Ing St. Maarten, kita wis kerja tanpa kendel kanggo mbukak maneh pesisir kanggo nampani para tamu bali menyang St. Maarten, lan kampanye iki bakal menehi pesen marang kabeh wong manawa wis siyap. "

St. Maarten bakal dipamerake liwat kampanye, "The Caribbean Is Open," sing nargetake macem-macem sumber media kanthi cuplikan rekaman lan kesaksian wisatawan, uga inisiatif liyane kayata acara khusus, dhukungan selebriti, lan input lan dukungan saka pimpinan tujuan lan titans industri lelungan. Nganti saiki, kampanye kasebut wis ngasilake luwih saka 2.1 milyar tayangan lan konten wis tekan 15.6 yuta, uga luwih saka 20,000 klik konten lan 6,950 saham berita.

Ditambah maneh, FCCA bakal kerja langsung karo St. Maarten kanggo ngatur pesen lan nggawe lan nyalurake materi pers kanggo nglengkapi kampanye, ndorong kesadaran kanggo konsumen lelungan minangka bagean saka kampanye lan eksekutif Line FCCA lan agen perjalanan liwat adhine. asosiasi, Asosiasi Internasional Cruise Lines (CLIA).

Kabeh sumber kasebut bakal narik kawigaten produk unik St. Maarten - wiwit saka pantai sing apik tumuju menyang Laut Karibia sing misuwur kanthi banyu sing jernih, pirus nganti pusat kutha sing rame, uga budaya lan masakan sing dipengaruhi dening Walanda, ing saindenging taun. cuaca sing apik lan wong sing grapyak siap nampani pengunjung.

Dheweke uga bakal nyoroti rajin St. Maarten supaya bisa pulih saka pengaruh Hurricanes Irma lan Maria, sing nyebabake pemulihan cepet minangka bukti kekuatan lan ketahanane. Kegigihan tujuan kasebut nyebabake wis mbukak pariwisata, kanthi Bandara Internasional Putri Juliana nampa penerbangan komersial; pantai sing wis diisi ulang lan umume toko, restoran lan bar sing mbukak ing Philipsburg; lan operator tur siyap ngirim pengalaman sing ora iso dilalekake.

Pariwisata pesiar uga bakal bali, kanthi plancongan plancongan Port St. Maarten samesthine wis siyap tanggal 1 November, lan wis ndhukung misi bantuan kamanungsan dening Royal Caribbean of the Seas wulan pungkasan. Tujuan kasebut bakal nampani penumpang Royal Caribbean sakcepete, karo Grandeur of the Seas nggawe panggilan pesiar pasca-badai kaping pisanan tanggal 17 Desember lan operator kasebut setya bali menyang jadwal rutin kalebu kunjungan saka Oasis of the Seas, Allure of the Seas and Harmony of Laut lan nggawa meh 6,000 pengunjung saben minggu. Kajaba iku, Karnaval Cruise Line bakal bali ing wiwitan wulan Januari.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov