Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Fiji Breaking News Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Resor check in Fiji Airways

FijiAirwats
FijiAirwats
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Fiji Resort and Spa ing Pulo Denarau gabung karo Fiji Airways kanggo nawakake check-in resort

Print Friendly, PDF & Email

Fiji Airways, maskapai penerbangan Nasional Fiji, saiki wis nampilake fitur 'Resor Check-In' revolusioner ing Sofitel Fiji Resort and Spa ing Pulo Denarau. Fasilitas Check-in Resort, sing dipercaya dadi sing pertama kanggo Pasifik, bakal tetep dadi fitur permanen ing lobi resort.

Ngomong nalika diluncurake resmi esuk iki, Direktur lan CEO Fiji Airways Mr. Andre Viljoen ujar manawa iki isih bisa nambah pengalaman pelanggan kanggo tamu. "Iki wis ngrancang pengalaman iki, mula para tamu bisa menyang lobi resort lan mriksa awake dhewe lan tas kanggo penerbangan Fiji Airways," ujare. "Kita ngetokake tiket pesawat, menehi tag lan njupuk tas saka tamu, lan dheweke bebas nikmati Fiji sawetara jam maneh."

Kabeh tas ditransfer menyang Bandara Internasional Nadi lan dimuat ing penerbangan masing-masing.

"Kanthi cara iki, para tamu bisa njupuk gigitan kanggo mangan, seneng kolam renang, utawa blanja ing Port Denarau, sadurunge mlebu bandara. Lan ing bandara, dheweke ngliwati proses check-in bandara lan langsung menyang keamanan. Kabeh babagan nambah nilai ing dina budhal, saengga bisa nggawe repot - gratis nganti plancongan Fijian. Mbesuk manawa tamu ndeleng tas nalika mriksa ing resor, wis ana ing sabuk klaim bandara sing dituju. ”
Fiji Airways wis ngontrol fitur Check-In Resort lan nampa tanggapan positif banget saka para tamu sajrone tahap uji coba. Fitur kasebut uga diaktifake sajrone turnamen Golf Internasional Fiji ing Natadola lan konvensi Pra-COP 23 ing Sheraton Fiji Resort awal wulan Oktober.

"Aktivasi kasebut diarani sukses, saka manajemen resort, tim kita dhewe lan sing paling penting - para tamu dhewe. Kita ngarepake luwih akeh resort ing Fiji sing bakal teka bareng nawakake layanan iki kanggo tamu liyane. "
Fitur Check-in Resort minangka layanan gratis kanggo tamu Fiji Airways.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.