24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pecah Siprus Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK

Cobalt Air mlebu ing London Gatwick

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-5
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-5
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai Siprus sing paling gedhe saiki ngladeni Gatwick nem dina saben minggu

Print Friendly, PDF & Email

Cobalt Air, maskapai paling gedhe ing Siprus bangga ngumumake layanan enem dina saben minggu ing musim salju iki, ngubungake London Gatwick langsung karo Larnaca, Siprus

Andrew Madar, CEO Cobalt Air ujar:

"Aku seneng banget teka ing kene dina iki ing London Gatwick nalika pesawat janjian saka Larnaca. Cobalt wis cepet dadi maskapai sing disenengi masarakat Siprus; lan ora sabar ngenteni layanan sambutan lan on-board nalika miwiti liburan utawa plancongan bisnis saka London menyang Siprus.

“Aku bangga banget utawa para kawula uga. Ing Cobalt, kita ngerti regane reliabilitas, rega kompetitif lan fokus asli kanggo perawatan pelanggan - sing diakoni ing komunitas maskapai global awal wulan iki. Kita sejatine beda. Ora Warisan, dudu LCC, mung Cobalt. ”

Saiki Cobalt Air nyedhiyakake 16 tujuan ing 10 negara sing beda-beda saka omah ing Siprus. Perusahaan iki diakoni sacara global dadi maskapai Start-up paling apik ing 2017 * ing upacara penghargaan internasional ing London awal wulan iki. Ing wulan Desember Cobalt bakal ngluncurake layanan kelas bisnis anyar ing rute Gatwick, sing nduwe kursi bisnis sing dikepengini kanthi konfigurasi 2 kanthi 2. Iki bakal nggawa tingkat kenyamanan bisnis anyar ing rute kasebut.

Siprus minangka tujuan cuaca sing anget ing musim salju kanggo macem-macem kegiyatan kalebu golf, hiking, pelayaran, barang-barang kuno, pabrik anggur, ski ing pegunungan Troodos, utawa mung nggawe hawa ing segara.

Stephen King, Kepala utawa Hubungan Penerbangan, Bandara Gatwick, ujar: "Kita seneng banget nampa Cobalt Air sing menang penghargaan menyang Gatwick. Layanan rutin enem dina seminggu bisa uga disenengi para turis lan sing melu bisnis, utamane amarga maskapai kasebut nawakake sawetara tarif penerbangan sing apik lan layanan kelas bisnis sing apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov