24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Australia Breaking News Warta Breaking Travel budaya News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Siswa pribumi ngunjungi Great Barrier Reef

IMG_0003
IMG_0003
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Siswa pribumi saka komunitas Tropis Utara Queensland sing adoh wis dirawat sedina ing Great Barrier Reef ing Passion of Paradise.

Print Friendly, PDF & Email

Klompok turis khusus sing ngrasakake Great Barrier Reef yaiku siswa pribumi saka komunitas Tropis Utara Queensland sing adoh. Dheweke wis diobati sedina ing Karang Pamblokir Agung ing Passion of Paradise.

Kepala Eksekutif Ekspresi Gairah Surga, Scotty Garden, ujar manawa perusahaan Cairns ngewangi AFL Cape York House menehi hadiah marang para siswa amarga tokoh sekolah sing kuwat.

"Iki minangka pertama kaline para remaja kasebut lelungan menyang Great Barrier Reef kanthi kapal tur lan seneng nuduhake dheweke kenapa masarakat plancongan saka saindenging jagad ngrasakake warna Karang kaya mangkene," jarene.

Manajer Program Omli AFL Cape York, Rick Hanlon ujar, 10 bocah lanang saka sekolah senior lelungan kanthi Passions of Paradise sawise entuk 94 persen pamrentah sajrone jangka kepungkur.

"Siswa kasebut saka Cape York, Teluk Carpentaria lan Selat Torres lan tetep ing AFL Cape York House kanggo sekolah menengah.

"Minangka bagean saka program jangka, kita nemtokake tantangan antarane blok senior siswa wiwit taun 10-12 lan blok junior saka taun 7-9 udakara sekolah," jarene.

"Kita nyengkuyung dheweke kanthi mulang babagan hal-hal kayata penting turu turu sadurunge wengi sadurunge sekolah.

"Perjalanan iki yaiku ngenali prestasi lan menehi insentif supaya bisa kerja bareng dadi tim.

"Kadhangkala masalah budaya tegese bocah lanang kudu mulih, nanging kita wis ngerteni luwih akeh luwih saka 90 persen taun iki.

"Saiki AFL Cape York House duwe 20 siswa saka Selat Torres, Kowanyama, Aurukun, Wujal Wujal, Hopevale, Sungai Lockhart lan Pulo Mornington."

Siswa nginep ing AFL Cape York House ing Cairns, ing sekolah lan kolega mitra lan duwe kesempatan melu akeh pengalaman ing sekolah, kalebu olahraga, kegiatan budaya lan kerja utawa latihan.

Pangembangan pribadi uga kesuksesan akademik minangka target utama AFL Cape York House, kanthi tujuan ngasilake putra-putra nom-noman sing bakal duwe peran sing migunani ing komunitas asal uga komunitas sing luwih jembar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.