Airlines Airport Warta Breaking Bosnia & Herzegovina Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Qatar Airways tekan kaping pisanan ing Bandara Internasional Sarajevo ing Bosnia lan Herzegovina

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-26
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-26
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Penerbangan nonstop Qatar Airways pertama saka Doha menyang Sarajevo mlebu Bandara Internasional Sarajevo

Print Friendly, PDF & Email

Penerbangan nonstop Qatar Airways pertama saka Doha menyang Sarajevo saiki diwiwiti ing Bandara Internasional Sarajevo, ing kana disambut karo salam meriam banyu tradisional. Layanan sing mentas diluncurake menyang ibukota Bosnia lan Herzegovina bakal mbukak jadwal kaping papat saben minggu ing dina Minggu, Selasa, Rebo lan Jumuah, kanthi wektu penerbangan mung nem jam.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, kesah ing pesawat perdana karo Duta Besar Bosnia lan Herzegovinian ing Negara Bagian Qatar, Tuan Tarik Sadović, sing dhukungan nyebabake peluncuran layanan sing dijadwalake , lan disambut dening Duta Besar Qatar ing Bosnia lan Herzegovina, Pak Rashid bin Mubarak Al Kuwari; Pak Armin Kajmaković, Direktur Bandara Internasional Sarajevo lan Walikota Sarajevo, Pak Abdulah Skaka.

HE Pak Akbar Al Baker ujar: "Sawise diluncurake layanan menyang telung ibukutha Eropa Wétan musim panas iki, kita seneng nambah Sarajevo minangka tujuan kaping papat ing wilayah iki menyang jaringan rute global. Minangka ibukutha Bosnia lan Herzegovina, kita yakin manawa iki bakal dadi gapura sing populer lan diantisipasi ing negara kasebut kanggo para pelancong bisnis lan plancongan saka jaringan. Kanthi papat penerbangan saben dinane, para penumpang sing lelungan saka Sarajevo saiki wis nyambung kanthi mulus menyang luwih saka 150 tujuan, liwat hub canggih ing Doha. ”

Duta Besar Bosnia lan Herzegovina menyang Qatar, HE Mr. Tarik Sadović, ujar: "Sawise diluncurake layanan penerbangan langsung Doha menyang Sarajevo, kita mbukak bab anyar babagan hubungan antara rong negara sing ramah: Qatar lan Bosnia lan Herzegovina. Iki bakal nggampangake kerja sama kita lan miwiti pembangunan ing macem-macem bidang. Kita matur nuwun marang Emir saka Negara Qatar, Yang Mulia Syekh Tamim bin Hamad Al Thani, kanggo kepemimpinan lan dhukungan sing wicaksana. Utamane, aku matur nuwun banget lan matur suwun karo Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways HE Mr. Akbar Al Baker lan kanca-kancane amarga nggawa maskapai paling apik ing donya menyang Sarajevo.

“Kita siyap kesiapan kanggo promosi Bosnia lan Herzegovina ing Qatar lan sateruse ing pasar global utama. Kita matur suwun kabeh sing nggawe keputusan domestik kanthi proyek sing wis rampung. Kita seneng banget negesake yen Kedutaan Besar Bosnia lan Herzegovina ing Doha kanthi kapasitas sukses ngrampungake tugas diplomatis iki lan dadi mitra sing bisa dipercaya sajrone proses kasebut. "

Direktur Bandar Udara Internasional Sarajevo, Pak Armin Kajmaković, nambahake: "Kita seneng yen Qatar Airways, salah sawijining operator internasional sing paling bisa dipercaya, sing duwe armada luwih saka 200 pesawat paling canggih sing mabur menyang luwih saka 150 tujuan ing saindenging jagad, wis ngakoni Sarajevo lan Bosnia lan Herzegovina minangka tujuan wisata lan bisnis sing janjeni. Thanks kanggo layanan udhara sing dijadwalake menyang Doha, minangka salah sawijining hub paling gedhe ing donya, wiwit saiki penumpang kita kanthi mung siji transfer bisa tekan meh kabeh tujuan ing jagad iki. Layanan udara iki penting banget kanggo akeh warga negara sing makarya ing Qatar. ”

Ing patang wulan pungkasan, Qatar Airways wis nambah operasional sing kuat ing Eropa Wétan kanthi ngembangake jaringane kalebu Skopje, Prague, lan Kyiv. Maskapai iki wis nglayani kutha-kutha utama ing wilayah kasebut kayata Belgrade, Warsaw lan Zagreb suwene wis pirang-pirang taun, lan katon potensial kanggo terus berkembang ing pasar sing berkembang pesat iki.

Qatar Airways bakal dioperasikake kaping papat seminggu menyang Sarajevo kanthi pesawat Airbus A320, sing nduwe 12 kursi ing Kelas Bisnis lan 132 kursi ing Kelas Ekonomi. Penumpang bakal bisa seneng sistem hiburan unggulan maskapai kasebut sing nawakake pilihan hiburan sing ora kaétung.

Sarajevo, sawijining kutha sing canggih, narik kawigaten para turis kanthi jumbuh sing nyenengake ing jaman biyen lan saiki. Pengunjung bisa ngumbara liwat Baščaršija, bazaar Sarajevo sing dibangun ing jaman Ottoman, utawa ngunjungi Benteng Kuning, sing nawakake pemandangan kutha sing apik banget. Ing mangsa adhem, resor pegunungan Sarajevo Bjelašnica lan Jahorina nawakake ski paling apik ing Eropa.

Qatar Airways Cargo bakal miwiti layanan weteng menyang Sarajevo, ndhukung pertumbuhan perdagangan lokal ing ekspor produk pertanian lan panganan, perabotan, klambi, tekstil lan komponen otomotif, uga impor barang-barang konsumen lan listrik.

Qatar Airways bakal nambah penerbangan menyang akeh tujuan liyane sing apik ing jaringan ing 2017 lan 2018, kalebu Canberra, Australia; Chiang Mai, Thailand; lan Cardiff, Inggris, kanggo sawetara jeneng.

Operator nasional Negara Bagian Qatar minangka salah sawijining maskapai paling cepet sing ngoperasikake salah sawijining armada paling enom ing donya. Saiki ing taun kaping 20 operasional, Qatar Airways duwe armada modern luwih saka 200 pesawat sing mabur menyang tujuan bisnis lan hiburan ing enem bawana.

Maskapai sing menang penghargaan iki wis nampa sawetara penghargaan ing taun iki, kalebu 'Airline of the Year' dening Skytrax World Airline Awards 2017 sing prestisius, sing dianakake ing Paris Air Show. Iki kaping papat Qatar Airways diwenehi pengakuan global iki minangka maskapai paling apik ing donya. Saliyane dipilih dadi maskapai penerbangan paling apik dening para pelancong saka saindenging jagad, maskapai penerbangan Qatar uga menang akeh penghargaan utama ing upacara kasebut, kalebu 'maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah,' 'Kelas Bisnis Paling apik ing Dunia' lan 'Kelas Pertama Terbaik Dunia. Lounge Kelas Udara. '

Jadwal Penerbangan Doha - Sarajevo:

Selasa, Rebo, Jumuah

Doha (DOH) menyang Sarajevo (SJJ) QR293 mangkat: 07:00 teka: 11:00

Sarajevo (SJJ) tumuju Doha (DOH) QR294 mangkat: 12 teka: 00:19

Sunday

Doha (DOH) menyang Sarajevo (SJJ) QR293 mangkat: 06:25 teka: 10:25

Sarajevo (SJJ) tumuju Doha (DOH) QR294 mangkat: 11 teka: 25:18

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov