Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News tanggung jawab Olahraga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Martinique, sawijining pulau kanggo nyilem

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Martinique dadi tuan rumah pasar selam khusus kanthi luwih saka 22 situs nyilem, 45 struktur klub lan asosiasi nyilem lan kornasia saka situs kecelakaan sing durung ditrapake kanthi kondisi nyilem optimal ing perairan paling apik ing wilayah iki.

Print Friendly, PDF & Email

Pulo Martinique ngumumake partisipasi ing DEMA SHOW taunan wiwit tanggal 1 nganti 4 November 2017 ing Orlando, Florida. Island of Flowers bakal nampilake papan menyelam unik ing kepulauan Karibia bebarengan karo mitra sektor swasta lan delegasi resmi.

DEMA Show tahunan, acara mung dagang paling gedhe ing saindenging jagad kanggo perusahaan sing bisnis ing scuba diving, olahraga banyu samodra lan industri lelungan petualangan / nyilem, narik atusan pameran lan ewu profesional industri nyilem lan lelungan saka saindenging jagad.

Martinique dadi tuan rumah pasar selam khusus kanthi luwih saka 22 situs nyilem, 45 struktur klub lan asosiasi nyilem lan kornasia saka situs kecelakaan sing durung ditrapake kanthi kondisi nyilem optimal ing perairan paling apik ing wilayah iki.

One of the highlights of Martinique’s extraordinary diving cities includes the famous Saint-Pierre’s wrecks, offering one of the Caribbean’s most accessible undersea journeys back in time. Once known as The Paris of the Caribbean, Saint-Pierre was converted into The Pompeii of the Caribbean when Mt. Pelée volcano erupted in 1902, destroying the city and a number of ships docked in its bustling harbor. Out of this destruction was born an amazing array of wreck diving options. Eleven ships, dating from the 19th century, are now resting in depths ranging from 50 to 265 feet offering visitors a unique window into Martinique’s rich historical past.

Kanggo penyelam wong anyar lan sing duwe pengalaman, Saint-Pierre kecelakaan nyilem nawakake kesempatan sing apik kanggo ngrasakake kesenengan lan petualangan sawetara kapal sing tenggelam ing sak wilayah sing konsentrasi. Pinunjul historis saka wrecks nambah pengalaman sing apik, dadi salah sawijining tujuan nyilem sing paling apik ing saindenging Karibia.

Lan paling anyar, la Réserve Naturelle Territoriale Marine du Prêcheur (Cadangan Maritim Alami Le Prêcheur) diklasifikasikake kanggo nglindhungi rong situs sing luar biasa, Ilets La Perle lan La Citadelle, uga garis pantai 12 km ing sadawane kutha Le Prêcheur, ing sikile Gunung Pelée sing megah. Cadangan alam iki sing dijenengi Albert Falco, dijenengi jeneng kapten Calypso lan kanca raket saka Jean-Jacques Cousteau minangka papan perlindungan keanekaragaman hayati laut.

Cagar iki kanthi fauna lan flora sing luar biasa, spesies sing dilindhungi, terumbu karang sing apik banget lan situs nyilem sing luar biasa wis resmi diluncurake kanthi kehadiran SAS Albert II, Pangeran Monako, Alfred Marie-Jeanne, Presiden Koléktivitas Martinique tanggal 27 Oktober 2017 iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov