24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Bosnia & Herzegovina Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat News wong Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Qatar Airways mbukak gerbang anyar kaping papat menyang Eropa Wétan kurang saka patang wulan

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways negesake komitmen maskapai kanggo nambah pariwisata ing Bosnia lan Herzegovina ing konferensi pers Sarajevo

Print Friendly, PDF & Email

Ing perayaan gapura kaping papat menyang Eropa Wétan lan layanan perdana kanggo Bosnia lan Herzegovina, Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Tuan Akbar Al Baker, nganakake konferensi pers dina iki ing Hotel Bristol ing Sarajevo.

Sawise tekan QR293 tanggal 31 Oktober, penerbangan pertama maskapai menyang Sarajevo, HE Pak Al Baker ngrembug babagan ekspansi jaringan rute global Qatar Airways. Dheweke uga negesake komitmen maskapai kasebut kanggo ningkatake level pariwisata ing ibukota Bosnia lan Herzegovinian.

HE Pak Al Baker, sing dadi tuan rumah konferensi pers karo Pak Armin Kajmaković, Direktur Bandara Internasional Sarajevo, menehi komentar: "Kita seneng banget ngluncurake layanan langsung mandheg menyang Sarajevo. Nalika maskapai pemenang penghargaan terus ngembangake jaringan global, kita bertekad kanggo nyakup permata sing didhelikake Eropa iki ing peta rute. Qatar Airways duwe komitmen kanggo ndhukung pariwisata ing ibukutha lan kutha-kutha tetanggan, kanthi nggawa para turis global saka luwih saka 150 tujuan.

"Kita uga bangga bisa ngladeni para turis lokal saka Sarajevo kanthi menehi kemungkinan koneksi menyang bisnis lan tujuan plesir favorit ing saindenging jagad ing jaringan Qatar Airways."

Duta Besar Bosnia lan Herzegovina menyang Qatar, Tuan Tarik Sadović, sing gabung karo konferensi pers, ujar: "Tekane maskapai penerbangan paling apik ing donya, Qatar Airways, menyang Bosnia lan Herzegovina minangka warta gedhe kanggo warga negara loro . Transportasi sing apik minangka dhasar pangembangan pariwisata modern lan bisnis. Kita seneng manawa Qatar Airways duwe komitmen kanggo ngiyatake pariwisata ing negara kita. Mula, kita kudu nggawe kemitraan sing bisa dipercaya kanthi kepentingan bebarengan lan ngrebut kesempatan pangembangan sing bakal diwenehake.

"Penerbangan langsung Sarajevo menyang Doha bakal ndadekake kerja sama Bosnia lan Herzegovina lan Qatar luwih gampang ing bidang ilmu pengetahuan, pendhidhikan, budaya lan olahraga. Luwih saka 100 warga negara Bosnia lan Herzegovina kerja ing Qatar Airways lan dheweke menehi kontribusi sukses. Kita negesake manawa peluncuran penerbangan langsung Doha-Sarajevo minangka puncak kegiatan diplomatik sing ditindakake dening Kedutaan Besar Bosnia lan Herzegovina ing Doha sajrone telung taun kepungkur. "

Pak Armin Kajmaković, Direktur Bandara Internasional Sarajevo, nambahake: "Iki minangka kehormatan sing beda lan hak istimewa gedhe kanggo nyambut Qatar Airways menyang Bandara Internasional Sarajevo. Pembentukan rute Sarajevo-Doha minangka tonggak sejarah, ora mung kanggo bandara iki, nanging kanggo Sarajevo lan Bosnia lan Herzegovina minangka kabèh.

"Warga nasional sing kerja ing Qatar saiki duwe rute langsung, lan penumpang liyane bakal bisa nggayuh meh kabeh tujuan ing jagad kanthi mandheg ing Doha. Wisatawan saka saindenging jagad bakal bisa nambah Sarajevo menyang rencana wisata lan bisnis kanthi luwih gampang. Kajaba iku, kabeh iki bakal bisa ditindakake kanthi salah sawijining maskapai paling apik ing donya amarga armada modern lan jaringan rute global sing jembar. Amarga kabeh sebab kasebut, pancen seneng banget yen Qatar Airways ana ing Bandara Internasional Sarajevo. ”

Sarajevo, pusat modern kanggo perdagangan internasional, minangka kutha sing sugih sejarah lan budaya, sing bisa ditawakake lelungan bisnis lan plancongan. Kutha iki duwe akeh crita sejarah lan crita sing ditawakake para turis.

Qatar Airways, salah sawijining maskapai paling cepet ing sejarah penerbangan, bakal terus ngembangake jaringan global ing 2017 lan 2018 kanthi nambahake penerbangan menyang Canberra, Australia; Chiang Mai, Thailand lan Cardiff, Inggris, mung sawetara.

Saiki ing taun kaping 20 operasional, Qatar Airways duwe armada modern luwih saka 200 pesawat sing mabur menyang tujuan bisnis lan hiburan ing enem bawana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov