24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria Warta Breaking Maroko News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Budapest nampi sambungan Maroko kaping kalih

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gerbang Hongaria ngrayakake penerbangan perdana layanan Wizz Air kaping pindho menyang Agadir.

Print Friendly, PDF & Email

Bandara Budapest nampi sambungan Maroko kaping kalih amarga wingi ndeleng gerbang Hongaria ngrayakake penerbangan perdana layanan Wizz Air kaping pindho menyang Agadir. Gabung karo layanan anyar ing Marrakech ing bandara, tambahan link operator murah (LCC) menyang pesisir kidul Maroko, Budapest negesake negara Afrika Lor ing peta tujuane musim salju iki.

"Kita miwiti taun iki kanthi ora ana layanan langsung menyang Maroko, mula aku seneng banget bisa nyekseni ekspansi cepet ing pasar iki," ujare Jost Lammers, CEO, Bandara Budapest ing konferensi pers wingi sing ndeleng Menteri Pariwisata Maroko, Pengangkutan Udara, Kerajinan Tangan lan Ekonomi Sosial HE Mohammed Sajjid lan Direktur Jenderal Kantor Pariwisata Maroko Nasional (ONMT) Abderrafia Zouiten resmi ngluncurake tujuan Wizz Air sing ke 67 saka bandara ibu kota. Lammers nambahake: "Kanggo nambah lokasi liyane ing peta rute kita, lan kanthi cepet bisa nawakake rong kutha utama ing negara anyar, minangka tandha cetha saka kesempatan sing wis dikerjakake kanggo ngembangake lan kita ngarep-arep bisa tuwuh luwih akeh sajrone iki wilayah. ”

Tekane Wizz Air menyang pasar Maroko ing Budapest menehi 20% penerbangan lan kursi langsung saka LCC ing kabeh rute menyang Afrika Lor ing musim salju iki. Nalika ora ngadhepi kompetisi langsung ing pasangan bandara, operasi Agadir Wizz Air gabung karo layanan sing ana ing Algiers, Kairo, Hurghada lan Marrakech, ndeleng Budapest saiki nawakake 1,500 kursi mingguan rong arah kanggo negara Afrika Lor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov