Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Guinea Khatulistiwa Industri Hospitality Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Guinea Khatulistiwa mbukak wates kanggo pengunjung saka negara CEMAC

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Guinea Khatulistiwa ngumumake yen visa kanggo kabeh warga negara CEMAC sing lelungan dilalekake.

Print Friendly, PDF & Email

Sajrone KTT Luar Biasa Ekonomi lan Moneter Afrika Tengah (CEMAC) di Ndjamena, Chad minggu iki, Republik Guinea Khatulistiwa ngumumake yen visa kanggo kabeh warga CEMAC sing bepergian dibebasake. Tema kanggo pakumpulan Kepala Negara lan Perdana Menteri yaiku "Integrasi akselerasi kanggo CEMAC sing lagi berkembang".

Minangka salah sawijining ekonomi paling cepet ing Afrika Tengah Kulon, sektor pariwisata Guinea Khatulistiwa dijangka dadi benefisiator awal saka kabijakan kasebut. Wilayah Komunitas Ekonomi lan Moneter Afrika Tengah (CEMAC) nyambungake 37 yuta konsumen sing asale saka Chad, Gabon, Kamerun, Republik Afrika Tengah, Kongo-Brazzaville lan Guinea Khatulistiwa. Guinea Khatulistiwa minangka papan kanggo Parlemen CEMAC.

Ing Rencana Pangembangan Horizonte 2020, sektor pariwisata dianggep minangka komponen kanggo rencana diversifikasi negara kasebut. Saiki, Guinea Khatulistiwa njaga hotel lan resor kelas dunia, lapangan golf juara, pantai pasir putih murni lan alas Afrika ing endi alam urip 24/7.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov