24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Panama Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

LOT Polandia Airlines nggawe jadwal musim salju menyang Amerika Latin

Piagam-Polandia-Airlines-charter
Piagam-Polandia-Airlines-charter
ditulis dening editor

LOT Polandia Airlines nggawe jadwal musim salju menyang Amerika Latin

Print Friendly, PDF & Email

LOT Polish Airlines nambahake 2 rute charter jangka panjang menyang Amerika Latin kanggo jadwal musim salju 2017/18.

Maskapai kasebut nggawe layanan piagam, lan penerbangan tambahan musim salju bakal dioperasikake saben 10-11 dina antarane Warsaw lan Rio de Janeiro Galeao wiwit dina iki, 2 November, lan antara Warsaw lan Panama City wiwit 25 Desember.

Maskapai kasebut tuku pesawat Boeing 787 Dreamliner, lan uga kasedhiya pesawat kanggo rute jarak adoh - Embraer 170, Embraer ERJ175, Embraer ERJ195, lan Boeing 737, sing digunakake kanggo penerbangan charter domestik lan Eropa.

Program piagam maskapai ing musim 2017/18 musim salju uga kalebu Bangkok, Cancun, Kota Ho Chi Minh, lan Varadero.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.