Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Guinea Khatulistiwa News wong Spanyol Breaking News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Gran Canaria mbukak lawang kanggo pameran pakaryan ing Malabo

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanggo pendhudhuk Amerika, Victor Mooney, Gran Canaria dadi omah suwene telung puluh dina sadurunge nyoba kaping papat kanggo nyebrang Samudra Atlantik.

Print Friendly, PDF & Email

Gran Canaria, sawijining nuswantara sing kalebu bagean saka Spanyol, dununge ing Samodra Atlantik udakara 150 kilometer (93 mil) ing pesisir barat laut Afrika nggawe dhasar kemitraan ing perang global nglawan HIV / AIDS. Kanggo pendhudhuk Amerika, Victor Mooney kanthi kewarganegaraan Guinea Khatulistiwa, uga dadi omah telung puluh dina sadurunge nyoba kaping papat kanggo nyebrang Samudra Atlantik.

Kapal Mooney, Spirit of Malabo, teka ing Pelabuhan Algeciras, Spanyol minggu iki saka New York lan arep menyang Museum Guinea Khatulistiwa Seni Modern sing bakal dipamerake permanen. Pameran Spirit of Malabo bakal nampilake kompilasi foto sing nyritakake babagan kaendahan Gran Canaria sing ditempelake karo kamanungsan. Pameran kasebut bakal dikuripake dening South Africa Arts International.

Pelabuhan sabanjure kanggo Spirit of Malabo yaiku Pointe-Noire, Kongo banjur Pelabuhan Malabo, Guinea Khatulistiwa, sing diarep-arep tekane nalika mengeti Hari AIDS Dunia Sedunia, 1. Desember. Mooney budhal saka Puerto Deportivo Pasito Blanco ing Maspalomas lan tekan ing Bridge New York ing Brooklyn. Limang ewu mil ditambah jajaran transatlantik suwene rong puluh siji wulan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov