Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Istanbul siyap kanggo Formula 1 Grand Prix Turki 2020

Highly diantisipasi Formula 1 ing Istanbul, sing ditututi rapet dening para penggemar olahraga motor lan dianggep minangka acara paling gedhe ing jagad iki, bakal ditindakake ing Istanbul, tanggal 13-14-15 November.

Minangka salah sawijining kutha turis paling populer ing donya lan tujuan kaping 8 sing paling apik ing donya kanthi 15 yuta pengunjung ing taun 2019, kutha Istanbul bakal dadi tuan rumah Formula 1 maneh, sawise istirahat 9 taun. Minangka balapan kaping 14 musim iki, Grand Prix Turki sing bakal melu 20 pembalap Formula 1 bakal liwat 58 puteran sirkuit Intercity Istanbul Park sing dawane 5,3 kilometer.

Pembalap terkenal ing donya Valtteri Bottas, Charles Leclerc, Max Verstappen, Alexander Albon, Carlos Sainz, Lando Norris, Esteban Ocon, Pierre Gasly, Daniil Kvyat, Lance Stroll, Antonio Giovinazzi, Daniel Ricciardo, Romain Grosjean, Kevin Magnussen, George Russell, lan Nicholas Latifi bakal nemu kasenengan Formula 1 ing trek Istanbul kaping pisanan.

Luwih saka 2 milyar wong saka 200 negara sing beda-beda bisa nonton Grand Prix Turki Formula 1 sing disponsori bareng karo Badan Pariwisata lan Pengembangan Pariwisata (TGA) Turki lan Menteri Budaya lan Pariwisata TR.

Pembalap F1 Wis Bingung babagan Formula 1 Grand Prix Turki

Sensasi Grand Prix Turki Formula 1 sing bakal ditindakake ing Istanbul sawise 9 taun uga dirasakake dening tim sing bakal melu lomba kasebut. Ing salah sawijining tweet tim Mercedes F1 sing dikirim ing Twitter, Lewis Hamilton ujar karo para penggemar Formula 1 ing Turki lan ujar, "Kita bakal ora kejawab nalika sampeyan ana ing trek, nanging aku ngerti manawa sampeyan kabeh bakal nyetel lan nonton balapan saka TV sampeyan lan aku uga ngerti manawa sampeyan seneng banget kaya balapan kasebut. Aku seneng banget bisa ana ing Istanbul sawise suwene. ''

Daniel Riciardo lan Esteban Ocon saka tim Renault uga ngirim tweet ing basa Turki saka akun Twitter Renault lan nuduhake video cekak. Ing tweet kasebut, dheweke ujar, "Enteni Istanbul, swara sing diantisipasi wis bali ing Istanbul."

Saliyane Formula 1, Turki sadurunge dadi tuan rumah akeh acara olahraga global, kalebu Final Liga Champions 2005, Final Piala UEFA 2009, Kejuaraan Basket Dunia FIBA ​​2010, Papat Final Liga Euro 2017, Piala Super UEFA 2019 lan 2020 Kejuaraan Rally WRC ing wulan September.

Nalika kutha kosmopolitan Istanbul sing siyap siyap kanggo F1 Grand Prix, kasenengan nyebar ing lurung-lurung ...

Video promosi difilmake ing semenanjung sejarah Istanbul kanggo Formula 1 Grand Prix Turki, sing bali menyang Turki sawise sangang taun. Film kasebut diwiwiti esuk ing pesisir Sarayburnu lan dilanjutake ing Jembatan Galata, jembatan sejarah sing mbentang Golden Horn sing dibukak maneh kanggo para pengunjung ing wulan Oktober. Mobil Formula 1 nyebrang jembatan kasebut kanthi harmoni, meh kaya nindakake pagelaran lan nggumunake wong-wong sing nonton. Uga, wong-wong Istanbul nduwe minat banget karo mobil Aston Martin Red Bull Racing, salah sawijining tim sing melu balapan, nalika mobil kasebut muter-muter ing lurung-lurung distrik Sultanahmet, pusat kutha Istanbul sing bersejarah.  

Print Friendly, PDF & Email