24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pecah Siprus Jerman Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Cobalt Air miwiti penerbangan menyang Frankfurt

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-5
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-5
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Cobalt Air, maskapai penerbangan paling gedhe Siprus, bangga ngumumake layanan anyar rong minggon ing musim salju iki sing ngubungake Bandara Frankfurt langsung karo Larnaca, sing diwiwiti tanggal 1 November. Minangka asil ekspansi paling anyar Cobalt Air, maskapai kasebut saiki nyedhiyakake penerbangan paling cepet saka Siprus menyang pusat finansial Jerman, kanthi layanane diwiwiti ing Frankfurt jam 13:15 ing dina Rebo lan Jumuah.

Andrew Madar, CEO, Cobalt Air komentar:

"Aku seneng amarga Cobalt Air saiki lagi mabur menyang Bandara Frankfurt, bandara paling sibuk lan paling penting ing Jerman, saka Larnaca. Cobalt Air wis cepet dadi maskapai pilihan saka wong Siprus lan kita ora sabar ngenteni dheweke lan layanan on-board nalika miwiti preinan utawa plancongan bisnis saka Frankfurt menyang Siprus.
"Lan aku uga bangga karo bangsane. Ing Cobalt Air, kita ngerti regane reliabilitas, rega kompetitif lan perawatan pelanggan sing nyata - sing diakoni ing komunitas maskapai global awal wulan iki.
"Kita sejatine beda. Ora Warisan, dudu LCC, mung Cobalt Air. ”

Saiki Cobalt Air dadi 16 tujuan ing 10 negara sing beda-beda saka pangkalan Larnaca lan Paphos ing Siprus. Operator kasebut diakoni sacara global minangka Startup wiwitan Maskapai Penerbangan 2017 ing upacara penghargaan internasional ing London wulan kepungkur.

Anke Giesen, Operasi Direktur Eksekutif, Fraport AG komentar:

"Kita seneng banget nampani Cobalt Air ing Bandara Frankfurt. Koneksi sing ditawakake maskapai paling gedhe Siprus minangka tambahan rute jaringan ing Frankfurt dadi tujuan Mediterania sing misuwur. Kita ngarepake Cobalt Air supaya akeh pendhudhukan sing seneng ing FRA. ”

Jadwal operasi saka LARNACA tumuju FRANKFURT W17 / 18

Saka Kanggo Saka Kanggo
CO 378 - Dina 3, 5 CO 379 - Dina 3, 5
Larnaca (LCA) 10:05 Frankfurt (FRA) 13:15 Frankfurt (FRA) 14:15 Larnaca (LCA) 18:50

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov