Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking Maldives News Breaking News Rusia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia Azur Air ngluncurake penerbangan Maladewa

Rusia Azur Air ngluncurake penerbangan Maladewa
Rusia Azur Air ngluncurake penerbangan Maladewa
ditulis dening Harry S. Johnson

Maskapai charter Rusia Azur Air bakal miwiti ngoperasikake penerbangan saka Moskow menyang Male (Maladewa) ing Boeing-777 wiwit 28 November. Sadurunge, mung maskapai penerbangan Rusia Aeroflot sing ngoper penerbangan menyang pulau-pulau eksotik kasebut.

Penerbangan bakal dioperasikake seminggu sepisan nalika musim salju musim salju.

"Azur Air ngembangake kemungkinan turis Rusia kanggo preinan ing Maladewa. Tanggal 28 November, penerbangan reguler saka Moskow menyang Male bakal mbukak pesawat Boeing 777-300ER. Program kasebut dijadwalake seminggu sepisan, dina Setu, kanggo kabeh musim gugur-musim salju, ”- ujar perusahaan kasebut.

Penerbangan bakal dioperasikake seminggu sepisan nalika musim salju musim salju.

"Azur Air ngembangake kemungkinan turis Rusia kanggo preinan ing Maladewa. Tanggal 28 November, penerbangan reguler saka Moskow menyang Male bakal mbukak pesawat Boeing 777-300ER. Program kasebut dijadwalake seminggu sepisan, dina Setu, kanggo kabeh musim gugur-musim salju, ”- maskapai kasebut ujar ing sawijining pernyataan.

Sadurunge, Azur Air beroperasi kanthi internasional mung ing rute udara Turki, Kuba lan Tanzania.

"Maladewa duwe sistem kompleks kanggo ngawasi kahanan epidemiologis. Turis saka Rusia kudu duwe sertifikat ing basa Inggris sing negesake asil tes PCR negatif. Tes kudu rampung ora luwih saka 96 jam sadurunge mangkat. Kajaba iku, sadurunge lelungan, sampeyan kudu ngisi formulir khusus ing situs web layanan migrasi pulau-pulau, uga ndownload aplikasi seluler, ”maskapai kasebut ngelingake para turis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.