24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel News Keslametan Warta Breaking Samoa Warta Breaking Tonga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Gempa bumi gedhe ngalangi Tonga lan Samoa, saran tsunami dibatalake

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-9
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-9
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.8 sing kuat, nggegirisi pulau Tonga lan Samoa saiki.

Print Friendly, PDF & Email

Gempa skala 6.8 sing kuat, nggegirisi pulau Tonga lan Samoa saiki.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.8

Tanggal-Tanggal • 4 Nov 2017 09:00:20 UTC

• 4 Nov 2017 09:00:20 cedhak pusat gempa

Lokasi 15.357S 173.219W

Jerone 10 km

Jarak • 90.5 km (56.1 mi) NE saka Hihifo, Tonga
• 230.0 km (142.6 mi) SW saka Apia, Samoa
• 291.7 km (180.9 mi) WSW saka Tāfuna, Samoa Amerika
• 296.0 km (183.5 mi) WSW saka Pago Pago, Samoa Amerika
• 673.5 km (417.5 mi) NNE saka Nuku'alofa, Tonga

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 7.2 km; Vertikal 1.5 km

Parameter Nph = 127; Dmin = 539.9 km; Rms = 1.01 detik; Gp = 24 °

KABEH DATAKAN DATA sing Nuduhake SING PUNYA TSUNAMI sing ngrusak TIDAK DIBUAT OLEH EARTHQUAKE IKI.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov