24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mesir Breaking News Industri Hospitality News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

430,000 turis ngunjungi resor Mesir wiwit Juli

430 ewu turis ngunjungi resor Mesir wiwit Juli
430,000 turis ngunjungi resor Mesir wiwit Juli
ditulis dening Harry S. Johnson

Wiwit Juli 2020, nalika industri pariwisata wiwit pulih, udakara 430 ewu wong wis ngunjungi Mesir. Ing taun iki, mung 10 persen turis saka aliran taun kepungkur teka, ujare pejabat berwisata Mesir.

"Ana plancongan sing menyang Kairo, lan liyane menyang Alexandria, Luxor lan Aswan. Nanging sing umume teka langsung menyang Sharm el-Syekh lan Hurghada, "ujare pejabat Mesir.

Pejabat kasebut uga negesake manawa luwih saka setengah hotel Mesir wis disertifikasi lan "ora ana ulasan negatif saka para tamu."

"60% hotel ing Mesir wis nampa sertifikat kesehatan lan keamanan sawise ngetrapake peraturan sing ditemtokake dening Menteri Pariwisata. Dheweke memenuhi standar Menteri Kesehatan Mesir lan Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), "ujare pejabat kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.