Airlines Airport Warta Breaking Bosnia & Herzegovina Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Ketua Dewan Menteri Bosnia lan Herzegovina kanthi resmi ngucapake Qatar Airways GCEO ing Sarajevo

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-10
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing ibukota peluncuran resmi rute anyar maskapai kasebut saka Doha menyang Sarajevo, HE Pak Al Baker njupuk kesempatan kanggo ketemu karo Dr. Denis Zvizdić.

Print Friendly, PDF & Email

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Tuan Akbar Al Baker disambut dening Ketua Dewan Menteri kanggo Bosnia lan Herzegovina, Dr. Denis Zvizdić nalika tekan Sarajevo bubar.

Ing ibukutha resmi ngluncurake rute anyar maskapai saka Doha menyang Sarajevo, HE Pak Al Baker njupuk kesempatan kanggo ketemu karo Dr. Denis Zvizdić kanggo ngrembug babagan kesempatan bisnis lan kemitraan sing bakal ditawakake penerbangan anyar kanggo wong loro kasebut Bosnia lan Herzegovina lan Qatar.

Sajrone rapat kasebut, HE Mr. Al Baker, sing diiringi Duta Besar Qatar menyang Bosnia lan Herzegovina, Duta Besar Rashid Mubarak RA Al-Kawari lan Duta Besar Bosnia ing Negara Bagian Qatar, Duta Besar Tarik Sadović, negesake komitmen maskapai kasebut kanggo nambah pariwisata menyang ibukota Balkan iki kanthi promosi tujuan sing anyar kanggo para penumpang ing jaringan global sing jembar. Dheweke ujar: "Kita ana ing Sarajevo kanggo ngrayakake peluncuran penerbangan anyar menyang negara sing apik iki, uga kanggo nduduhake masarakat Bosnia lan Herzegovina, niat kita kanggo ningkatake ekonomi kanthi nggawa luwih akeh penumpang bisnis lan plancongan ing kene tinimbang sadurunge . Kita matur nuwun marang Dr. Denis Zvizdić lan kabeh wong sing wis mbantu supaya kita bisa kerja terus menyang Sarajevo lan ngarep-arep bisa dibangun wiwitan sing kuwat iki ing taun-taun mbesuk. "

Wis dadi tujuan populer karo para pelancong saka GCC, Sarajevo dijadwalake bakal nambah jumlah turis sing adoh saka Australia, China lan Korea amarga layanan mingguan kaping papat sing saiki dioperasikake saka hub maskapai ing Doha.

Rute anyar kasebut uga bakal nguntungake masarakat Bosnia lan Herzegovina sing bisa njupuk wektu sambungan sing luwih cekak menyang tujuan sing apik kayata Sydney, sing bisa ditempuh sajrone 21 jam liwat Doha, lan Bangkok, sing mung 12 jam perjalanan saka Sarajevo .

700 warga Bosnia sing urip lan makarya ing Doha uga bakal bisa seneng penerbangan langsung ngunjungi kanca lan kulawarga tanpa kesulitan nyambung liwat bandara liyane.

Kanthi kapasitas ton kargo 12 ton saben minggu menyang lan saka Sarajevo ing pesawat A320 sing nglayani rute anyar iki, bisnis ekspor ing Bosnia lan Herzegovina uga bakal tuwuh amarga saiki bisa tekan luwih saka 150 tujuan kanthi Qatar Airways Cargo - maskapai penerbangan internasional paling gedhe nomer telu ing donya.

Sawise peluncuran penerbangan menyang Sarajevo tanggal 31 Oktober, Qatar Airways ngluncurake rute anyar menyang Adana, Turki dina iki, lan bakal ngluncurake rute anyar menyang Chiang Mai, Thailand tanggal 12 Desember lan St. Petersburg tanggal 19 Desember. Tujuan anyar liyane kalebu Utapao. Thailand; Pulau Pinang, Malaysia lan Canberra, Australia uga bakal ditambah menyang jaringan sing berkembang pesat ing taun 2018.

Saiki ing taun kaping 20 operasional, Qatar Airways duwe armada modern luwih saka 200 pesawat sing mabur menyang tujuan bisnis lan hiburan ing enem bawana.

Maskapai sing menang penghargaan iki wis nampa sawetara penghargaan ing taun iki, kalebu 'Airline of the Year' dening Skytrax World Airline Awards 2017 sing prestisius, sing dianakake ing Paris Air Show. Iki kaping papat Qatar Airways diwenehi pengakuan global iki minangka maskapai paling apik ing donya. Saliyane dipilih dadi maskapai penerbangan paling apik dening para pelancong saka saindenging jagad, maskapai penerbangan Qatar uga menang akeh penghargaan utama ing upacara kasebut, kalebu 'maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah,' 'Kelas Bisnis Terbaik ing Dunia' lan 'Kelas Pertama Terbaik Dunia. Lounge Kelas Udara. '

Jadwal Penerbangan Doha - Sarajevo:

Selasa, Rebo, Jumuah

Doha (DOH) menyang Sarajevo (SJJ) QR293 mangkat: 07:00 teka: 11:00

Sarajevo (SJJ) tumuju Doha (DOH) QR294 mangkat: 12 teka: 00:19

Sunday

Doha (DOH) menyang Sarajevo (SJJ) QR293 mangkat: 06:25 teka: 10:25

Sarajevo (SJJ) tumuju Doha (DOH) QR294 mangkat: 11 teka: 25:18

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov