24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK

Inggris nyetel revolusi rel domestik lan internasional utama

WTM-London-2017-13
WTM-London-2017-13
ditulis dening editor

Inggris nyetel revolusi rel domestik lan internasional utama

Print Friendly, PDF & Email

Inggris ngalami pangembangan ril sing signifikan ing tingkat domestik lan internasional, sing bakal ndeleng kreta kasebut saingan luwih efektif karo lelungan dalan lan udara, ujare panelitian Euromonitor International kanggo World Travel Market London - acara global terkemuka kanggo industri lelungan - sing dirilis dina iki Selasa 7 November) ing WTM London.

Penjualan regi tiket karcis menyang warga Inggris diprakirake dadi USD4.7 milyar ing 2017, miturut Top 100 Peringkat Tujuan Kota WTM Edisi London, dening Euromonitor International.

Laporan kasebut ujar: "Keputusan ekspansi bandara ing sekitar London terus maju, lan ing tengah pratelan manawa ruang udara Inggris rame, para anggota parlemen golek cara alternatif kanggo nambah hubungan transportasi.

"Kajaba iku, pengaruh penerbangan menyang perubahan iklim, uga polusi lokal saka tambah rame ing dalan kutha, ndadekake rel dadi luwih positif.

"Ing 2017, London nglanggar watesan polusi tahunan sawise mung limang dina. Miturut kantor Walikota London, 9,400 warga London mati prematur saben taun amarga kena polusi udara.

"Inisiatif kayata biaya kemacetan London (ngisi supir kanggo mlebu London pusat) duwe pengaruh, nanging uga nambah transportasi umum. 2017 lan 2018 bakal ana pangembangan rel sing signifikan kanggo nyuda sawetara tekanan iki. "

Operator alur Tunnel Eurostar ngembangake jaringan, kanthi link langsung karo Amsterdam wiwit Desember 2017. Kanthi wektu lelungan kurang saka patang jam, dipercaya manawa panyedhiya rel bisa saingan karo maskapai penerbangan ing salah sawijining rute paling rame ing Eropa.

Ing wilayah Greater London, Crossrail lan Thameslink ngupayakake nambah koneksi. Ing njaba kutha, High Speed ​​Two (HS2) bakal mbukak saka London Euston menyang Birmingham, Crewe lan Leeds kanggo nambah koneksi menyang pembangkit listrik sisih lor.

Nanging, yen sesanti wong kasebut sukses, bisa uga HS2 ora prelu.

Elon Musk, pendiri PayPal, Space X lan Tesla, ngupayakake usaha anyar sing diarani Hyperloop One, tabung sing ditutup kanthi polong bisa lelungan tanpa gesekan udara, nganti 1,200 km per jam.

Sambungan Hyperloop pertama direncanakake dibangun ing antarane Dubai lan Abu Dhabi, nanging Musk wis ngusulake sawetara rute sing bisa ditindakake ing Eropa. Siji rute sing narik kawigaten yaiku ing antarane London lan Edinburgh, liwat Birmingham lan Manchester, sing bakal mbutuhake 50 menit.

Panulis Wouter Geerts, Analis Perjalanan Senior ing Euromonitor International ujar: "Nalika isih ana ing tahap awal, yen ana kedadeyan, Hyperloop bisa nggawe HS2 ora ana gandhengane.

"Sawise HS2 dibukak ing taun 2033, lelungan saka Edinburgh menyang London bakal mbutuhake wektu telung jam 38 menit."

Hyperloop One uga ngusulake rute antarane Glasgow lan Cardiff (89 menit) lan Glasgow menyang Liverpool (47 menit).

Nalika Hyperloop One bisa uga butuh sawetara wektu kanggo ngasilake, perusahaan lelungan wiwit ndeleng kemitraan karo perusahaan khusus ing sektor rel. Contone, ing Mei 2017, Expedia nggawe perjanjian sing ngasilake saham mayoritas ing perusahaan tiket SilverRail, sing ngolah luwih saka 25 yuta pesenan setahun.

Nalika dadi CEO Expedia, Dara Khosrowshahi ngumumake: "Rail siyap kanggo revolusi online."

Laporan Euromonitor nambahake: "Investasi Expedia ing SilverRail nuduhake manawa perusahaan internet percaya bakal pentinge rel, lan nggabungake rel ing platform 'mabur abot'. Iki minangka langkah penting kanggo rel, amarga aksesibilitas online sing luwih apik bakal nyuda alangan panggunaan pelanggan.

World Travel Market London, Direktur Senior, Simon Press, ujar: "Kanthi prihatin babagan polusi lan kemacetan ing dalan lan ing udara, kayane rel bisa dadi bagean solusi kanggo lelungan domestik lan internasional Inggris mbesuk.

"Yen layanan Hyperloop cepet banget, kita bisa ndeleng pengunjung WTM mbesuk teka liwat polong ing tabung sing disegel. Utawa, dheweke bisa njupuk perjalanan pasca utawa sadurunge WTM London liwat Hyperloop menyang siji utawa loro kutha gedhe ing Britain liyane kanggo ndeleng apa sing ditawakake liyane ing UK. ”

eTN minangka mitra media kanggo WTM.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.