Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking El Salvador Pitakonan Investments wong tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Tujuan El Salvador lan Avianca: Stop 48 jam - Menteri Pariwisata nerangake

ing2
ing2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing Pasar Pariwisata Dunia (WTM) El Salvador metu kanggo ngenalake 48 jam sing sampurna yen penumpang transit Avianca kudu ngrasakake Negara Amerika Tengah iki lan pengalaman turisme sing cepet.

Diatur dening Duta Besar El Salvador ing Inggris, Menteri Pariwisata El Salvador, Hon. Pak José Napoleón Duarte bebarengan karo Sigfrido Reyes saka Organisasi Investasi PROESA lan perwakilan Beatriz Contreras saka Kamar Pariwisata El Salvador ngundang media utama lan dagang kanggo mangan awan ing dina Senin kanggo ngenalake program persinggahan Avianca.

Sawise nonton presentasi, El Salvador luwih akeh tinimbang tujuan singgah. Nuduhake kombinasi alam lan pantai sing apik banget, surfing, hiking, pendakian gunung lan budaya sing unik, 48 jam mung nggodha.

Avianca minangka maskapai utama kanthi hub ing San Salvador, ibukutha El Salvador. Avianca bakal mandheg ngisi biaya persinggahan kanggo penumpang sing pengin nggunakake preinan cekak ora luwih saka 48 jam. Kajaba iku, pamrentah ora bakal dikenani biaya pajeg bandara udakara $ 37.00. Penumpang kudu memesan tur kanggo njaluk pengecualian pajak.

Program kasebut dimaksudake kanggo nambah minat ing El Salvador minangka tujuan wisata kanggo nyengkuyung para penumpang transit supaya bisa ngrasakake negara kasebut.

Ana akeh sing kudu dirasakake, ora mung Tur Bir Brewing utawa tur panganan. El Salvador minangka petualangan, ana kura-kura, gunung geni, taman nasional, kutha-kutha sing warna-warni - mung tantangane.

Rodrigo Moreno saka Salvadorean Tours ngandhani eTN:

Iki minangka pilihan sing cocog kanggo para plancong supaya bisa nggunakake wektu sajrone sambungan ing Bandara Internasional El Salvador. Paling ora 5 jam, para turis bisa ngunjungi akeh kegiyatan kayata San Salvador City, San Salvador Volcano, ngunjungi Situs Proteksi UNESCO, nikmati pantai utawa mangan sajian sing misuwur ing saindenging jagad: "Las Pupusas". Ing Salvadorean Tours, kita menehi pengalaman paling apik kanggo Layover ing San Salvador. Kajaba iku, kita uga bakal koordinasi transisi kustom cepet ing bandara supaya sampeyan ora mbuwang-mbuwang wektu ngantri dawa lan nikmati tur. ”

Kanggo sawetara StopOver, ide klik kene.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.