24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pecah Siprus Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Aeroflot nerusake penerbangan Siprus, nanging turis Rusia isih ora gelem

Aeroflot nerusake penerbangan Siprus, nanging turis Rusia isih ora gelem
Aeroflot nerusake penerbangan Siprus, nanging turis Rusia isih ora gelem
ditulis dening Harry S. Johnson

Pembawa bendera nasional Rusia Aeroflot ngumumake yen bakal nglanjutake penerbangan mingguan antarane Federasi Rusia lan Siprus wiwit tanggal 22 November 2020.

Aeroflot bakal mabur saka Moskow, Rusia menyang Larnaca, Siprus lan maneh dina Minggu, Kedutaan Besar Rusia ing Nicosia dikonfirmasi.

"Miturut Aeroflot, wiwit tanggal 22 November, direncanakake kanggo nerusake penerbangan penumpang lan kargo ing rute Moskow (Sheremetyevo) - Larnaca - Moskow (Sheremetyevo). Penerbangan SU2072 bakal mangkat saka Moskow jam 09:50 lan pesawat bali SU2073 saka Larnaca jam 13:50. Penerbangan bakal ditindakake dina Minggu, penjualan tiket mbukak ing situs web resmi maskapai kasebut, "ujare misi diplomatik.

Kedutaan Besar kasebut uga nyathet yen turis Rusia ora bakal bisa ngunjungi Siprus langsung sawise pesawat mabur menyang republik kasebut.

"Amarga kahanan epidemiologis, aturan lelungan saka Rusia menyang Siprus tetep padha: mung warga Siprus, anggota kulawarga, wong sing duwe ijin omah, diplomat bakal bisa mabur menyang republik kasebut. Turis durung kalebu ing kategori iki. "

Kedutaan Besar negesake perlune sertifikat sing valid kanggo lulus tes PCR kanggo coronavirus nalika nyabrang. "Tes kasebut kudu ditindakake sajrone 72 jam sadurunge tekan Siprus," tambah misi diplomatik kasebut.

Siprus nglarang larangan mabur menyang bandara Larnaca lan Paphos tanggal 21 Maret ing tengah wabah COVID-19 anyar. Negara pulau kasebut wiwit mboko sithik komunikasi udara karo wong njaba, wiwit tanggal 9 Juni, nanging, sawise iku, mung penerbangan penumpang ekspor sing digawe menyang Rusia lan saka Rusia menyang Siprus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.