24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Administrasi Trump nemtokke watesan perjalanan anyar ing Kuba

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Aturan anyar, sing bakal nggawe Amerika luwih angel ngunjungi Kuba, bakal dirilis dina iki.

Print Friendly, PDF & Email

Pamrentah AS negesake watesan perjalanan lan perdagangan anyar ing Kuba.

Aturan anyar kasebut, sing bakal ndadekake Amerika angel ngunjungi negara pulau kasebut, bakal dirilis dina iki. Amerika sing pengin ngunjungi Kuba kudu dadi bagian saka klompok tur terorganisir sing dikelola dening perusahaan AS.

Wakil klompok sponsor kudu ndherek para pelancong.

Departemen Keuangan mbebasake lelungan sing dipesen sadurunge Trump ngumumake kabijakan Kuba tanggal 16 Juni.

Wong Amerika uga dilarang nindakake bisnis karo puluhan hotel, toko lan bisnis liyane sing ujar Departemen Luar Negeri sing ana gandhengane karo militer Kuba.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov