24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Warta Industri Rapat News Warta Breaking Panama wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

SELA nggabungake direktur kerja sama internasional lan panguwasa properti intelektual ing Panamá

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

SELA nggabungake otoritas nasional, organisasi bilateral lan multilateral lan ahli ing bidang kasebut kanggo ningkatake pertukaran ide babagan masalah iki.

Print Friendly, PDF & Email

Sistem Ekonomi Amerika Latin lan Karibia (SELA) lan Pamrentah Panama bakal nganakake "Rapat XXVIII Direksi Kerjasama Internasional kanggo Amerika Latin lan Karibia: Kerjasama kanggo Properti Intelektual", dijadwal tanggal 07 lan 08 November 2017 ing ibukutha iki Negara Amerika tengah.

Ngelingi pentinge properti intelektual kanggo transformasi produktif lan inovasi teknologi, SELA, kanthi kolaborasi Kementerian Luar Negeri Panama lan dhukungan saka Dana Trust Pérez-Guerrero (PGTF) saka Grup 77 (G77), panguwasa nasional, organisasi bilateral lan multilateral lan ahli ing lapangan kasebut kanggo ningkatake pertukaran ide babagan masalah iki.

Sekretariat Tetap SELA bakal nampilake Prestasi dokumen kanthi inisiatif kerjasama ing bidang kekayaan intelektual, properti industri, hak cipta, merek dagang lan paten ing Amerika Latin lan Karibia, minangka kontribusi kanggo debat sing bakal ditindakake sajrone rong dina iki rapat.

Acara kasebut bertujuan kanggo nganalisa kemajuan sing digawe ing bidang kerangka peraturan babagan kekayaan intelektual, praktik lan pelajaran paling apik sing dipelajari lan ngenali kesempatan kerja sama internasional, uga tumindak lan inisiatif sing bisa dikembangake ing mbesuk.

Sesi pembukaan kasebut bakal dirawuhi Sekretaris Tetap SELA, Duta Besar Javier Paulinich, lan Direktur Jenderal Kerjasama Internasional Kementerian Luar Negeri Republik Panama, Selina Baños.

Sawise rapat iki, tanggal 09 November, bakal dianakake "Seminar kesempatan kanggo kerja sama internasional kanggo Amerika Latin lan Karibia: Menyang penguatan kerja sama regional".

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov