24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

WestJet miwiti penerbangan langsung menyang Belize saka Calgary, Kanada

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

WestJet ngluncurake layanan mingguan nonstop anyar antara Calgary, Kanada lan Belize

Print Friendly, PDF & Email

Upacara peresmian ringkes dianakake ing Departure Lounge saka Bandar Udara Internasional Philip Goldson dina Jumuah, 3 November kanggo ngelingi layanan mingguan nonstop WestJet antara Calgary, Kanada lan Belize. Miturut WestJet, layanan kasebut minangka bagean saka jadwal musiman maskapai kanggo musim salju 2017-18.

Upacara kasebut dirawuhi dening wakil Asosiasi Hotel Belize, staf senior Perusahaan Konsesi Bandara Belize (BACC), Konsulat Kanada kanggo Belize lan Dewan Pariwisata Belize. Alamat singkat diwenehake dening Pak Lynn Young, Konsul Kehormatan Kanada menyang Belize lan Hon. Manuel Heredia, Menteri Pariwisata & Penerbangan Sipil.

Ing pidato kasebut, Hon. Manuel Heredia ujar, "Pentinge pasar Kanada kanggo Belize mesthi ora bisa diilangi babagan pengaruh ekonomi umume tumrap Industri Pariwisata Belize."

Dheweke negesake manawa "Kedatangan Kanada menyang Belize nyathet 6% saka total kedatangan sewengi ing Belize ing 2016. Pangsa persentase kasebut samesthine bakal munggah taun iki kanthi paningkatan lalu lintas saka penerbangan langsung saka Kanada menyang Belize sing dienalake ing pungkasan pungkasan taun lan, mesthine kanthi wiwitan pesawat anyar iki. "
Umume wong Kanada seneng lelungan menyang Belize kanggo nikmati cuaca tropis sing ditawakake Belize. Nanging dheweke uga seneng keramahan sing apik kabeh wong Belize lan budaya sing apik banget ing negara lan masakan lan atraksi sing apik.

Miturut Direktur Pariwisata BTB, Karen Bevans, penerbangan anyar kasebut "bakal mbantu macem-macem wilayah kayata Vancouver lan liya-liyane sing ora bisa entuk koneksi langsung menyang Toronto, mula nggawe pasar luwih gampang ing Kanada lan kanggo mbukak kesempatan kanggo Belize. "

"Kita ngarepake manawa ukuran pasar Kanada mung bakal terus nambah lan muga-muga bisa entuk paling ora 10% tekane kanthi tambahan penerbangan iki," ujare Ms. Bevans. Dheweke nambahake: "Nalika krungu Konsul Kehormatan nyebutake akeh siswa saiki sing nyedhaki babagan pasar Kanada utawa sekolah ing Kanada lan populasi wis saya gedhe lan kita ngarepake kedadeyan kasebut luwih akeh amarga iki bisa menehi aksesibilitas, biaya sing luwih murah. iki nggawe kesempatan luwih akeh kanggo warga Belizean. "

WestJet diresmikake penerbangan kaping pisanan saka Toronto, Kanada menyang Belize ing 2016. Layanan WestJet sing anyar menyang Belize saka Calgary, mujudake konfirmasi sing jelas manawa Belize tetep dadi tujuan sing berkembang, bisa lan kudu dikunjungi ing Amerika Tengah lan Karibia. .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov