Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pangsa pasar pariwisata: kejutan gedhe Chili

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-4
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-4
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Peringkat total kedatangan turis ing Amerika Selatan nggawe Chili ing urutan nomer loro ing umume.

Chili duwe kinerja sing positif banget babagan kedatangan wisatawan ing taun-taun pungkasan. Ing dasawarsa kepungkur, para turis internasional teka ing Chili mundhak rata-rata 150%.

Ing 2016, pangsa pasar regional Chili nyengsemake. Peringkat total sing tekane ing Amerika Selatan rangking Chili ing urutan nomer loro:

• Brasil (6.5 yuta)
• Chili (5.6 yuta)
• Argentina (5.5 yuta)
• Peru (3.7 yuta)
• Kolombia (3.3 yuta)
• Uruguay (3.0 yuta)
• Ekuador (1.4 yuta)

Ngelingi kekuwatan merek pariwisata ing sacedhake Chili, jelas yen upaya promosi lelungan mbayar dividen. Dandanan pangsa pasar Chili, kaya umume negara, gumantung karo tangga teparo daerah. Ing kasus Chili yaiku Argentina lan Brasil. Angka perkiraan bakal nuduhake manawa 45% lan 10% turis Argentina lan Brasil (masing-masing) kalebu total kunjungan manca negara kasebut.

Ing taun 2017, kinerja Chili terus maju. Nganti wulan Agustus, 4.3 yuta wisatawan internasional wis ngunjungi Chili. Iki nambah 18.3% ing hubungane karo pemecahan rekor 2016. Sanajan katergantungan Chile ing ekonomi kaya Brasil lan Argentina terus, ana kesempatan kanggo pasar jarak jauh kanggo entuk pangsa pasar luwih akeh nalika Chili nyoba nggawe macem-macem portofolio mlebu. Chili misuwur amarga pengalaman lelungan alam lan petualangan. Isih ana macem-macem kesempatan khusus kayata nonton manuk, mancing mabur, lelungan kulawarga, bulan madu, ski, insentif, pribumi, pariwisata panganan lan anggur.

Pecah pangsa pasar 2016, bakal nuduhake manawa para rawuh saka Argentina, Brasil, Peru, AS lan Kolombia nyusun 72% kabeh wong sing tekan ing negara kasebut. Ing pasar tradisional Chili sing luwih gampang, tuwuh saya rame. Contone, nomer pengunjung Cina tikel (+ 49.3%) ing taun kepungkur. Prancis, Australia lan Inggris nambahake kenaikan angka inbound 2016 + 10.2%, +10.8% lan + 10.9%.

Sekilas babagan pengeluaran kertu kredit manca negesake manawa sawise ngalami periode stabil ing 2013 lan 2014, turis akhir-akhir iki ngentekake luwih akeh ing Chili. Ditumpukake udakara USD 1,5 milyar ing 2013 lan 2014, pengeluaran mundhak akeh ing 2015 lan maneh ing 2016.

Nglunasi kertu kredit manca / taun ing miliaran USD:

2016: 2,4
2015: 2,0
2014: 1,5
2013: 1,5

(sumber: Transbank. Elinga uga, petungan adhedhasar kurs CLF / US Chili. Oktober 2017 sing padha karo 42,7 USD kanggo CLP 1.)
Sanajan Chili munggah banget dadi salah sawijining tujuan sing paling digoleki ing Amerika Selatan, ana sawetara poin sing isih kudu dipikirake.

Wutah Chili sing cukup gedhe adhedhasar Brasil lan Argentina. Cara tradisional, gaya penting kanggo kalorone yaiku belanja ritel. Analisis pangeluaran kertu kredit saiki ngandhakake manawa pasar kasebut luwih akeh nggunakake kegiatan pariwisata ing Chili. Upaya promosi pribadi lan publik saiki diarahake kanggo nggawe pola pamindhahan kanggo nyurung luwih akeh layanan pariwisata.

Kemajuan digawe ing pasar tradisional sing angel nembus kayata AS. Antarane 2015 lan 2016, angka outbound Amerika Serikat menyang Amerika Selatan mudhun -5%. Sanajan kurang saka warga AS sing lelungan menyang Amerika Selatan, Chili bisa narik luwih akeh 12% turis saka pasar kasebut ing taun 2016.

Ing 2013, para rawuh ing Chili saka Amerika Serikat mudhun -2,7% sajrone taun 2012. Upaya promosi lan kemitraan strategis karo sektor swasta mbantu Chili nambah angka antarane 2013 lan 2016 kanthi rata-rata 7.3%.
2013: -2.7%
2014: + 5%
2015: + 15%
2016: + 12%

Maskapai penerbangan duwe peranan penting ing ledhongan pariwisata Chili. Ing 2017, mung kasedhiya kursi pesawat saka AS menyang Chili mundhak 15%. Mitra Turismo Chili, LATAM Airlines nambah kapasitas saka Amerika Serikat menyang Chili 6%. Sajrone limang taun kepungkur, acara kayata Discover Chile, sing diatur dening Turismo Chile lan LATAM, mbantu ngiyatake hubungan B2B ing antarane industri perjalanan AS lan Chili. Kanggo informasi luwih lengkap babagan pasar lan analisis babagan tokoh mlebu Chili, hubungi Tim Pasar Chili Turismo.

Kesimpulane, sukses pariwisata Chili mbantu negara berkembang dadi tujuan paling trendi ing Amerika Selatan. Saiki, lan babagan pariwisata, Chili tuwuh ing level sing durung pernah ana sadurunge. Undersecretary Pariwisata ngramal manawa Chili bakal tekan 6,7 yuta kunjungan pariwisata ing pungkasan taun 2017. Kanthi macem-macem kontras budaya lan geografis, Chili wis jelas manawa isih akeh potensial turis sing durung ditemtokake ing negara kasebut . Kanggo industri pariwisata internasional kesempatan teka ing bentuk pangembangan produk anyar.

Ekonomi pariwisata negara kasebut kepengin banget duwe kemitraan inovatif sing bakal mbantu ngembangake penawaran tradisional sing asring digunakake saiki. Iklim politik Chili sing aman njamin stabilitas lan preinan bebas risiko ing negara sing disiksa alam lan kesempatan kanggo ngulandara.