24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Libanon News Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Peringatan lelungan: Arab Saudi ngandhani warga negara supaya langsung lunga saka Libanon

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-14
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-14
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Arab Saudi ngelingake warga Saudi supaya ora lelungan menyang Libanon.

Print Friendly, PDF & Email

Arab Saudi njaluk warga negarane kanthi peringatan lelungan dina Kamis supaya langsung lunga saka Libanon, lapor Al Arabiya.

Peringatan kasebut uga njaluk warga Saudi ora lelungan menyang Libanon.

Sumber ing Kementerian Luar Negeri Arab Saudi ujar manawa warga Saudi sing ngunjungi utawa manggon ing Libanon dijaluk metu saka negara kasebut secepat mungkin, miturut kantor berita Saudi.

Pengumuman kasebut ngetrapake bebaya sing padha karo Bahrain tanggal 5 November sing njaluk warga negarane sing manggon ing Libanon supaya langsung lunga.

Telpon Bahrain digawe sedina sawise Perdana Menteri Libanon Saad Hariri ngumumake mundur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov