Asosiasi Warta Breaking News Jordan Warta Breaking Travel Breaking News US Industri Hospitality News Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Mövenpick Resorts & Residences Aqaba: Green Globe disertifikasi maneh kanggo taun kapitu

Sabun-Pangarep-arep
Sabun-Pangarep-arep
ditulis dening editor

Mövenpick Resorts & Residences Aqaba: Green Globe disertifikasi maneh kanggo taun kapitu

Print Friendly, PDF & Email

Mövenpick Resorts & Residences Aqaba dununge ana ing tengah-tengah kutha gisik ing Yordania. Kanthi pemandangan apik banget ing perairan Segara Abang lan gunung-gunung sing apik banget, para tamu duwe akses langsung menyang pantai pribadi dhewe, 10 km saka Bandara Internasional King Hussein, cedhak situs-situs arkeologi kutha Islam Ayla.

Green Globe bubar negesake maneh Resor & Resorensi Mövenpick Aqaba kanggo taun kaping pitu.

Mövenpick Resorts & Residences Aqaba darmabakti kanggo terus ningkatake praktik lan ningkatake kesadaran babagan inisiatif tanggung jawab sosial.

Maria Lamarche, Manajer Umum ing resor kasebut ujar, "Kita kabeh ngerti manawa prekara cilik sing ditindakake bisa nggawe prabédan. Kanggo kita ing kene ing hotel, kita duwe akeh sumber daya sing bisa dilestarikan lan digunakake maneh. Kajaba iku, kita ora mung nglindhungi planet kanthi nyuda sampah, nanging uga mbantu bisnis ngetutake praktik berkelanjutan lan ningkatake kesadaran kanggo nylametake lingkungan kanggo generasi sabanjure. Kita terus-terusan ndhukung komunitas lokal sing uga butuh pitulung ing saindenging kerajaan. ”

Agustus kepungkur, audit lengkap ditindakake dening FARNEK, mitra sing disenengi Green Globe ing Timur Tengah lan properti kasebut dianugerahi skor kepatuhan 81%. Mövenpick Resorts & Residences Aqaba bangga banget bisa nggayuh skor dhuwur iki kanthi njaga status Emas. Resor kasebut kudu dipuji amarga komitmen kanggo nglindhungi sumber daya lokal lan global, lan nggabungake praktik keberlanjutan, keamanan lan ramah lingkungan ing endi wae sing bisa ditindakake.

Mövenpick Resorts & Residences Aqaba wis operasi luwih saka 17 taun lan duwe reputasi kondhang kanggo konservasi sumber daya lingkungan lan alam, uga kanggo nuduhake kabecikan kanthi nggayuh kulawarga lan wong sing kurang mampu ing Kraton Hashemite Yordania. Resor kasebut wis nandur modhal, lan melu pirang-pirang upaya sukses sing kalebu sawetara kegiatan CSR lan program sumbangan.

Telung inisiatif lan praktik paling apik ing resor kasebut yaiku Program Sabun Kanggo Pangarep-arep, Kampanye Kilo Kindness lan ngresiki Kampanye Dunia. Hotel & Resor Mövenpick ing Yordania gabung karo Sealed Air lan Organisasi Amal Tkiyet Um Ali kanggo program Sabun kanggo Pangarep-arep sing ndadekake resort bisa nulungi anggota komunitas kanthi menehi sabun esensial lan esensial. Sabun bekas lan sing dibuwang dikumpulake saka jedhing tamu, dipotong dadi potongan sing luwih cilik, didaur ulang lan diresiki. Campuran sinetron sing empuk banjur dicampur karo bata lan dikeringake kanggo nggawe sabun anyar sing dikirim lan disumbang kanggo kulawarga sing butuh ing masarakat lokal.

Hotel & Resor Mövenpick ing Yordania bebarengan karo Royal Hashemite Busana Bank lan Organisasi Amal Tkiyet Um Ali nganakake Kampanye 'A Kilo of Kindness' kaping pindho saben taun. Komunitas lokal disaranake nyumbang panganan lan dana saben Ramadhan, lan nalika pertengahan musim gugur, warga uga dijaluk menehi pakean kanggo nyiapake dina-dina sing luwih adhem. Akeh kulawarga sing kurang mampu saka kamp pengungsi ing saindenging negara sing entuk manfaat saka program penjangkauan dwi-tahunan iki.

Setahun kepungkur, karyawan resor gabung karo pirang-pirang yuta wong ing saindenging jagad minangka bagean saka Kampanye Clean Up The World, inisiatif lingkungan sing tujuane bisa nylametake segara. Dipimpin dening Royal Marine Conservation Society of Jordan (JREDS) ing ujung kidul pantai ing Aqaba, anggota tim dadi sukarelawan ngresiki siji-sijine pelabuhan Yordania. Upacara pungkasan, disponsori dening resor ing ruang ballroom gedhe, ngidini manajemen kesempatan kanggo ngucapake matur nuwun kanggo kabeh sing melu tujuan mulia iki.

Mövenpick Hotels & Resorts, perusahaan manajemen hotel kelas atas internasional kanthi luwih saka 16,000 anggota staf, diwakili ing 24 negara kanthi luwih saka 80 hotel, resort, lan kapal pesiar Nil sing saiki digunakake. Udakara 20 properti direncanakake utawa lagi dibangun, kalebu ing Chiang Mai (Thailand), Al Khobar (Kerajaan Arab Saudi) lan Basel (Swiss). Fokus ngembang ing pasar inti ing Eropa, Afrika, Timur Tengah lan Asia, Hotel & Resor Mövenpick spesialisasi ing hotel bisnis lan konferensi, uga resor liburan, kabeh nuduhake rasa seneng lan ngurmati komunitas lokal. Warisan Swiss lan kantor pusat ing Swiss pusat (Baar), Mövenpick Hotel & Resorts semangat banget nyedhiyakake layanan premium lan rasa seneng kuliner - kabeh duwe sentuhan pribadi. Komitmen kanggo ndhukung lingkungan sing berkelanjutan, Mövenpick Hotel & Resorts wis dadi perusahaan hotel sing paling disertifikasi Green Globe ing saindenging jagad. Perusahaan hotel duweke Mövenpick Holding (66.7%) lan Grup Kerajaan (33.3%). Kanggo informasi luwih lengkap, monggo klik kene.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO). Kanggo informasi, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.