Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kuba Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News

Turis AS kudu terus ngunjungi Kuba senadyan larangan lelungan

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-12
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-12
ditulis dening Kepala Editor Tugas

AS lan turis liyane ora kudu ngalang-alangi larangan larangan utawa efek badai Irma.

Print Friendly, PDF & Email

Turis saka AS ora kudu ngalang-alangi ngunjungi Kuba, sanajan ana saran pamrentahan sing bertentangan, miturut analis karo perusahaan data lan analisis GlobalData.

AS bubar menehi saran marang warga supaya ora lelungan menyang Kuba sawise 21 diplomat AS sing nglaporake penyakit sing durung dingerteni. Ana spekulasi manawa penyakit kasebut disebabake dening serangan marang personel AS sing mapan ing Kuba. Nanging njaga aliran pariwisata dadi penting kanggo negara kasebut pulih saka Topan Irma.

Sean Hyett, Analis Plancongan lan Pariwisata ing GlobalData, komentar: "Amarga ora ana bukti yen turis ana ing bebaya nalika ngunjungi Kuba, AS lan turis liyane ora bakal dicegah dening larangan lelungan utawa efek badai Irma. Turis kudu terus ngunjungi pulau Karibia, amarga kontribusi finansial luwih penting tinimbang sadurunge, supaya negara lan ekonomi bisa pulih. ”

Larangan perjalanan kasebut dikritik amarga duwe motivasi politik, tinimbang adhedhasar bukti yen turis AS ing bebaya kanthi ngunjungi pulau Karibia.

Airbnb, American Airlines, United Airlines, lan perusahaan AS liyane ngumumake bakal nerusake operasional ing negara kasebut sanajan ana peringatan anyar.

Hyett nambahake: "Kuba gumantung banget karo penghasilan lan tenaga kerja saka industri pariwisata, sing udakara 10 persen PDB nasional. Yen larangan lelungan kasebut nyebabake turis AS ora bisa ngunjungi, mula bakal nyebabake ekonomi negara lan warga negara negatif. "

Yen negara kasebut bisa terus narik kawigaten para turis, mula pangaruh ing industri lan perekonomian bisa uga durung parah. Pariwisata terus menyang Kuba saiki penting banget kanggo pulih, bathi lan proyek sing digawe industri iki penting banget kanggo kulawarga lan bisnis kanggo mbangun maneh properti sing rusak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov