Awards Breaking Jamaica News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika Edmund Bartlett Menang Hadiah Perdamaian Gusi

Pilih basa sampeyan
Menteri Bartlett: Minggu Kesadaran Pariwisata kanggo negesake pembangunan desa
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett nampa Bebungah Gusi Damai

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, wingi dianugerahi hadiah Gusi Peace sing prestisius saka Yayasan Gusi Manila, Filipina.

"Aku seneng banget bisa dipertimbangkan dening Yayasan Gusi sing dihormati ing periode kritis sejarah global iki. Mesthi wae, gaweyan kita babagan pariwisata lan ketahanan global wis menehi tandha. Aku ngira Jamaika, lan mesthine kita kabeh sing wis nindakake bisnis manajemen pariwisata ing pulau kasebut, bisa nganggep bangga yen kita dianggep lan gaweyan diakoni luwih saka ing pesisir, "ujare Menteri Bartlett.

Yayasan Gusi minangka organisasi amal, sing tujuan utamane yaiku "kanggo menehi pengakuan sing tepat, liwat penghargaan penghargaan kanggo keunggulan lan pambeda, kanggo wong utawa klompok ing saindenging jagad sing wis mbedakake minangka conto masyarakat sing apik."

Khusus, para panitia nyathet manawa individu utawa klompok kasebut kudu menehi sumbangan tuladha kanggo perdamaian lan hak asasi manungsa, ing panemuan ilmiah, politik, akademi, seni seni, sastra, kedokteran utawa fisiologi, jurnalisme, humaniora, fisika, kimia, agama, bisnis lan filantropi, ekonomi lan internasional.

Penghargaan kasebut dijenengi sawise Kapten Gemeniano Javier Gusi sing pungkasan, veteran Perang Dunia II sing nglawan penindasan Jepang lan dadi pengacara aktif hak asasi manungsa sing populer.

Iki dianggep kira-kira pakurmatan lan pakurmatan sing dianugerahi Hadiah Nobel Perdamaian ing Norwegia, lan Pulitzer Amerika Serikat.

"Aku seneng nampa penghargaan iki, sanajan kanthi virtual, lan muga-muga bisa uga sabanjure bisa nampa kanthi fisik ing Manilla. Kanggo pihak kita kabeh, iki pancen wayahe ngasorake banget nanging penting ing uripku lan mesthi kanggo kita kabeh ing pariwisata, "jarene Menteri.

Bartlett gabung karo pemenang penghargaan sing kepungkur kayata pengiklan veteran Jamaika lan diplomat Arnold Foote Jr, sing entuk penghormatan ing taun 2010; Dr. Isaias Salas Hererra saka Costa Rica sing nampa penghargaan ing 2016; Pengusaha Jamaika, Lascelles Chin, dianugerahi ing taun 2017 lan Kamanungsan Jamaika, Pastor Richard Ryan Ho Lung, dianugerahi ing taun 2011.

Warta liyane babagan Jamaika

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.