24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Perdana Menteri Belize kaping lima sumpah

Perdana Menteri Belize kaping lima sumpah
Hon. John Briceño sumpah dadi Perdana Menteri Belize sing anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Sawise pemilihan umum 11 November 2020, Gubernur Jenderal HE Sir Colville Young dina iki sumpah ing Hon. John Briceño minangka Perdana Menteri Belize kaping lima.

Upacara iki dianakake ing Omah Belize ing Belmopan kanthi anane kulawarga Perdana Menteri, wakil partai Partai Bersatu Rakyat, kanca lan pendukung.

Perdana Menteri Briceño wis melu politik pemilihan wiwit taun 1993. Dheweke dadi wakil kapilih wiwit taun 1993 lan dadi pimpinan partai kaping pindho, sepisan saka 2008-2011 lan wiwit 2016 nganti saiki.

Wakil liyane sing dipilih bakal sumpah ing wektu mengko.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.