Asosiasi Warta Warta Breaking Bosnia & Herzegovina Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

PATA ngembang menyang Sarajevo Canton

srajevo
srajevo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

PATA saiki saya malih dadi organisasi pariwisata global. Ing Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) seneng nampani Asosiasi Pariwisata Sarajevo Canton (Dolan maring Sarajevo) minangka anggota pamrentahan sing paling anyar. Pengumuman kasebut digawe dening CEO PATA Dr. Mario Hardy ing Acara Makan Malam Advokasi tahunan PATA ing London, Inggris, Senin tanggal 6 November 2017 ing ngendi para tamu kalebu Pak Nermin Muzur, Presiden - Asosiasi Pariwisata Sarajevo Canton lan Pak Faruk Čaluk, Direktur Kantor Dhukungan Pariwisata - Asosiasi Pariwisata Sarajevo Canton.

Dolan maring Sarajevo didegaké ing wiwitan 2017 kanggo nanggapi kabutuhan pangembangan, pengawetan lan perlindungan nilai wisata lan budaya ing Sarajevo Canton.

"Asosiasi Pariwisata Sarajevo Canton ngerti pentinge tuwuhing pengaruh lan pengaruh wilayah Asia Pasifik lan, kanthi macem-macem kegiatan PATA, dheweke saiki bisa ngakses jaringan anggota Asosiasi sing akeh uga riset lan wawasan sing jero kanggo mbantu supaya bisa ngembangake pariwisata kanthi tanggung jawab lan berkelanjutan, "ujare Dr. Hardy. "Nalika nampani Sarajevo ing kulawarga PATA, aku ngajak para anggota lan kanca industri kanggo sinau luwih akeh babagan kutha bersejarah sing menehi pengalaman budaya sing sejatine unik."

Presiden Asosiasi Pariwisata Sarajevo Canton, Pak Nermin Muzur ujar, "Asosiasi Pariwisata Sarajevo Canton minangka organisasi pariwisata enom, didegaké ing wiwitan taun 2017, ngerti manawa Sarajevo kudu ana gandhengane karo tujuan lan organisasi pariwisata sing diakoni ing jagad iki, lan kita ngerti manawa salah sawijining cara paling apik yaiku kesempatan iki kanggo dadi anggota PATA. ”

Dolan maring Sarajevo ngupayakake nambah pariwara ing Canton, dadi kutha iki dadi tujuan wisata sing paling disenengi ing Eropa.

Kegiatan Asosiasi Pariwisata Canton Sarajevo kalebu analisis pasar lokal lan internasional, perencanaan lan pangembangan pariwisata ing Sarajevo Canton, persiyapan lan organisasi pariwisata sing gegandhengan karo pariwisata, produksi lan distribusi materi promosi, organisasi lan operasi turis pusat informasi, kerja sama karo kabeh pihak sing melu pariwisata ing Sarajevo Canton, lan promosi Sarajevo Canton ing pameran pariwisata nasional lan internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.