Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Rwanda News Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

IATA - Penerbangan Afrika: Keamanan, Konektivitas, Dana Blok, Modal Manungsa

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-13
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-13
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) nyoroti limang prioritas sing kudu ditrapake kanggo penerbangan kanggo ngasilake tunjangan ekonomi lan sosial maksimal ing Afrika. Iki yaiku:

  • Ngapikake upaya keamanan
  • Ngaktifake maskapai kanggo nambah panyambungan intra-Afrika
  • Mbusak blokir dana maskapai
  • Nyingkiri fragmenasi manajemen lalu lintas udhara lan investasi luwih gedhe
  • Mesthekake yen Afrika duwe para profesional sing dibutuhake kanggo ndhukung pertumbuhan industri

Penerbangan saiki ndhukung 6.8 yuta lapangan kerja lan nyumbang $ 72.5 milyar ing PDB menyang Afrika. Sajrone 20 taun sabanjure, panjaluk penumpang dijadwalake bakal tuwuh rata-rata 5.7% saben taun.

"Afrika minangka wilayah sing duwe potensi penerbangan paling gedhe. Luwih saka milyar wong nyebar ing bawana iki. Penerbangan diselehake kanthi unik kanggo nggandhengake kesempatan ekonomi Afrika ing njero lan liya-liyane. Kanthi mekaten, penerbangan nyebar kemakmuran lan ngganti urip masarakat dadi luwih apik. Sing penting kanggo Afrika. Penerbangan bisa mbantu nggayuh Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB, kalebu mbasmi kemiskinan lan ningkatake kesehatan lan pendhidhikan, "ujare Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO IATA, ing pidato utama sing diwenehake marang Raphael Kuuchi, Wakil Presiden IATA. , Afrika, menyang Majelis Umum Tahunan (AFRAA) Asosiasi Penerbangan Afrika 49th ing Kigali, Rwanda.

"Afrika uga ngadhepi tantangan gedhe lan akeh maskapai sing berjuang break-even. Lan, umume, industri penerbangan Afrika bakal ilang $ 1.50 kanggo saben penumpang sing nggawa. Pamrentah kudu ngerti manawa Afrika minangka papan penerbangan sing larang banget. Biaya pajak, bahan bakar lan infrastruktur luwih dhuwur tinimbang rata-rata global. Kajaba iku, pengawasan keamanan sing ora cukup, kegagalan ngetutake standar global, lan perjanjian layanan udara sing mbatesi kabeh nambah beban sing nyebabake alangan ekonomi lan sosial penerbangan, "jarene de Juniac.

Keslametan
Keamanan ing Afrika wis apik. Ing taun 2016, ora ana korban jiwa korban utawa karusakan ing jet lambung ing Afrika Sub-Sahara. Nalika operasi turbo-prop kalebu, Sub-Sahara Afrika nyathet 2.3 kacilakan saben yuta penerbangan tinimbang rata-rata global 1.6 kacilakan saben yuta penerbangan.

"Keamanan Afrika wis apik, nanging ana kesenjangan kanggo nutup. Standar global kayata Audit Keselamatan Operasional IATA (IOSA) minangka kunci. Statistik kinerja kanggo IOSA nuduhake manawa kacilakan saka 33 operator IOSA sing terdaftar ing Sub-Sahara Afrika yaiku setengah saka operator sing ora ana ing registri. Mula, aku njaluk pamrentah supaya Afrika nggunakake IOSA kanggo ngawasi keamanan, ”ujare de Juniac.

De Juniac uga njaluk pengawasan keamanan pemerintah sing luwih apik, amarga mung 22 negara Afrika sing wis nggayuh utawa ngluwihi implementasi 60% standar Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) lan praktik sing disaranake (SARP) kanggo pengawasan keamanan. "Pranyatan Abuja negesake negara supaya entuk keamanan kelas dunia ing Afrika. ICAO SARP minangka standar global sing kritis. Lan pamrentah ora kudu ketinggalan nalika ngasilake target Abuja sing wis direvisi kayata nggawe Tim Keselamatan Runway, "jarene de Juniac.

Konektivitas Intra-Afrika
IATA negesake 22 negara bagian sing wis mlebu Keputusan Yamoussoukro (sing mbukak pasar penerbangan intra-Afrika) kanggo netepi komitmene. Lan luwih lanjut njaluk pamrentah supaya maju inisiatif Pasar Transportasi Udara Afrika Tunggal Afrika.

"Wutah ekonomi Afrika dikekang dening kurang konektivitas udara intra-Afrika. Kesempatan ilang mung amarga sambungan penerbangan sing cocog ora kasedhiya. Sanajan ora bisa mbatalake jaman biyen, kita ora bakal kliwat mangsa ngarep sing cerah, "jarene de Juniac.

Dana sing Diblokir
Maskapai ngalami derajat kesulitan ngasilake penghasilan ing Afrika wiwit operasine ing Angola, Algeria, Eritrea, Ethiopia, Libya, Mozambik, Nigeria, Sudan lan Zimbabwe. "Solusi praktis dibutuhake supaya maskapai bisa ngasilake penghasilan maneh. Kahanan kasebut minangka syarat kanggo nindakake bisnis lan nyedhiyakake konektivitas, ”jarene de Juniac.

Manajemen Lalu Lintas Udara
IATA njaluk pamrentah Afrika supaya ora ana fragmentasi manajemen lalu lintas udhara nalika ana keputusan sing ditindakake Rwanda supaya ninggalake Wilayah Informasi Penerbangan Dar-Es-Salamm (FIR) lan Sudan Selatan kanggo ninggalake Khartoum FIR. "ASENCA, COMESA lan inisiatif ruang udara ndhuwur EAC nambah efisiensi manajemen lalu lintas udara kanthi kerja sama. Aku ngajak Rwanda lan Sudan Kidul supaya nimbang maneh keputusane, "jarene de Juniac.

IATA uga njaluk konsultasi industri babagan keputusan investasi manajemen lalu lintas udara. Iki bakal njamin selaras karo kabutuhan operasional maskapai lan ngindhari investasi banget. “Investasi kudu ningkatake keamanan lan efisiensi saka perspektif pangguna. Yen ora, iku mung momotan biaya tambahan, ”jarene de Juniac. Kerangka kerja ICAO Collaborative Decision (CDM) minangka pandhuan praktis kanggo konsultasi kasebut.

Ibukutha Manungsa
Ndhukung pertumbuhan kasebut mbutuhake tenaga kerja sing akeh. "Pamrentah Afrika kudu kolaborasi karo industri kasebut supaya luwih ngerti kabutuhane industri mbesuk. Iki bakal nuntun nggawe lingkungan kabijakan kanggo nyengkuyung pangembangan bakat mbesuk sing dibutuhake kanggo ngasilake mupangat tumrap penerbangan, "ujare de Juniac.

Waca pidato lengkap Alexandre de Juniac

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.