Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Kuwait Breaking News Warta Industri Rapat News Teknologi transportasi USA Breaking News

Boeing lan ALAFCO ngrampungake urutan kanggo 20 737 MAX 8 jet

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

ALAFCO adhedhasar Kuwait, panyedhiya global kanggo produk sewa pesawat komersial, saiki duwe 40 737 MAX kanthi pesenan.

Print Friendly, PDF & Email

Boeing lan ALAFCO Aviation Lease and Finance Company (ALAFCO) ngrampungake pesenan kanggo 20 tambahan 737 MAX 8s ing Dubai Airshow 2017, nggandaake buku pesenan wong cilik kanggo pesawat MAX.

ALAFCO adhedhasar Kuwait, panyedhiya global kanggo produk sewa pesawat komersial, saiki duwe 40 737 MAX kanthi pesenan. Kesepakatan kasebut, regane $ 2.2 milyar ing rega dhaptar saiki, diumumake minangka komitmen ing Paris Air Show.

"Pelanggan kita gumantung karo efisiensi bahan bakar, keandalan, lan biaya operasional sing murah supaya sukses lan pesawat 737 MAX bakal nyukupi kabutuhane para pelanggan, lan nyengkuyung pangembangan ALAFCO mbesuk," ujare Adel A. Albanwan, Wakil Chief Executive Officer, ALAFCO. "Kita wis sukses karo kulawarga 737 ing jaman mbiyen lan yakin manawa 737 MAX bakal terus mbantu bisnis kita."

Kulawarga 737 MAX nawakake keluwesan, keandalan lan efisiensi paling gedhe ing pasar lorong tunggal, kanthi wolung persen biaya operasi luwih murah tinimbang pesaing utamane.

"Kita seneng bisa nambah kemitraan karo ALAFCO lan ndhukung ekspansi armada," ujare Presiden & CEO Pesawat Boeing Komersial, Kevin McAllister. "Kemampuan 737 MAX 8 kanggo mabur luwih adoh tinimbang kompetisi nalika nggunakake bahan bakar sithik minangka salah sawijining sebab kenapa pelanggan kaya ALAFCO mbantu nggawe pesawat 737 MAX dadi pesawat paling laris ing sejarah Boeing."

MAX 737 wis ngluwihi 4,000 total pesenan nganti saiki. Kulawarga MAX nggabungake mesin CFM Internasional LEAP-1B teknologi paling anyar, winglet Teknologi Lanjut, lan perbaikan liyane kanggo ngasilake efisiensi, reliabilitas, lan kenyamanan penumpang paling dhuwur ing pasar lorong tunggal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov