24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kuba News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Alaska Airlines mandheg penerbangan menyang Havana, Kuba

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Alaska Airlines bakal ngrancang pesawat sing digunakake kanggo nglayani Havana menyang pasar kanthi panjaluk sing luwih dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email

Alaska Airlines dina iki ngumumake yen bakal mungkasi penerbangan saben dina antarane Los Angeles lan Havana, Kuba. Penerbangan pungkasan direncanakake tanggal 22 Januari. Maskapai iki bakal nggeser pesawat sing digunakake kanggo nglayani Havana menyang pasar kanthi panjaluk sing luwih dhuwur.

"Plancongan yaiku nggawe koneksi, lan kita diajeni bisa mbantu wong nggawe koneksi pribadi kanthi lelungan antarane AS lan Kuba," ujare Andrew Harrison, kepala pejabat komersial Alaska Airlines. "Kita terus-terusan ngevaluasi kabeh rute sing kita mabur kanggo mesthekake yen kita duwe nomer kursi sing cocog kanggo jumlah wong sing pengin mrana."

Udakara 80 persen brosur Alaska menyang Havana dikunjungi kanthi sangu AS kanggo lelungan pendhidhikan "saben wong". Pangowahan kebijakan AS minggu kepungkur ngilangi tunjangan kasebut. Amarga ana owah-owahan ing kabijakan perjalanan Kuba, maskapai kasebut bakal nggunakake sumber daya iki menyang pasar liyane sing dadi maskapai nalika permintaan isih kuwat.

Alaska miwiti penerbangan Los Angeles-Havana tanggal 5 Januari 2017.

Alaska ngluncurake 44 rute ing taun iki, sing terus dikembangake miturut ramalan. Perusahaan ngarepake bakal tuwuh sekitar 7.2 persen taun iki. Nalika maskapai kasebut bakal ngarep 2018, rencana kanggo tuwuh jaringan meh 8 persen kanthi nambah kapasitas ing pasar sing saiki wis ana. Nggawe pesawat ulang pesawat lan kru bakal mbantu maskapai kasebut ndhukung pertumbuhan.

Tamu Alaska sing wis lelungan dipesen menyang Havana sawise tanggal 22 Januari bakal dikirim maneh menyang maskapai liya tanpa biaya tambahan utawa menehi pengembalian dana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov