24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Warta Breaking Nigeria Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Mlebu: Renaissance Lagos Hotel lan Apartemen Eksekutif Marriott

KAHWIN
KAHWIN
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Grup Marriott International lan Landmark Africa dina iki ngumumake penandatanganan Renaissance Lagos Hotel lan Apartemen Executive ing Marriott. Bakal diwiwiti ing taun 2020, hotel-hotel kasebut bakal ana ing wilayah Landmark Village, pangembangan campuran, bisnis, hiburan lan gaya urip utama ing sadawane segara Atlantik ing Pulo Victoria, distrik bisnis pusat Lagos.

"Kita seneng bisa bermitra karo Landmark Africa Group ing proyek iki. Kanthi cepetnya urbanisasi, para tamu saya akeh kepengin golek regane, kenyamanan lan vitalitas sing diwenehake dening campuran. Renaissance Lagos Hotel lan Apartemen Eksekutif Marriott bakal dadi tambahan penting kanggo portofolio Nigeria sing kuwat. Ana kebutuhan akeh penginapan jangka pendek sing dawa lan dawa ing Nigeria lan kita yakin hotel loro kasebut bakal mbantu ngatasi kesenjangan iki, "ujare Alex Kyriakidis, Presiden lan Direktur Managing Timur Tengah lan Afrika, Marriott International.

Hotel ing lantai 25 iki bakal nyedhiyakake layanan lengkap Renaissance Lagos Hotel 216 kamar lan Apartemen Eksekutif Marriott 44 kamar sing nawakake apartemen jangka panjang kanthi ruang, swasana lan privasi omah. Hotel-hotel kasebut bakal nyedhiyakake macem-macem fasilitas, kalebu restoran lokal lan internasional, fasilitas spa, pusat kebugaran, lan kolam tanpa wates kanthi akses menyang boardwalk sing dawane 100 meter sing ndeleng klub pantai sing padhang sing nawakake olahraga banyu sing apik.

"Marriott International sinonim karo kualitas lan pengalaman gaya urip unik global, sing kita, ing Landmark Africa Group terus-terusan ngupayakake nyelarasake. Kita ngarepake nggawa keramahan lan semangat Marriott kanggo keunggulan ing Landmark Village minangka pathokan anyar kanggo pangembangan panggunaan campuran ing wilayah kasebut, "ujare Paul Onwuanibe, Chief Executive Officer Landmark.

Dirancang dadi setara Lagos pisanan ing Rockefeller Center ing New York, Canary Wharf ing London, Rosebank ing Johannesburg lan Victoria & Alfred Waterfront ing Cape Town, Village Landmark nduweni ruang kantor, apartemen mewah, ritel mewah uga restoran internasional . Muncul kanthi cepet minangka pangembangan panggunaan campuran ing Pesisir Afrika Kulon.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.