24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Saint Vincent lan Grenadines Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

St.Vincent lan Grenadines sumpah ing Menteri Pariwisata anyar

St.Vincent lan Grenadines sumpah ing Menteri Pariwisata anyar
St.Vincent lan Grenadines sumpah ing Menteri Pariwisata anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Hon. Carlos James minangka Menteri Pariwisata anyar ing St.Vincent lan Grenadines. Menteri James resmi nanggung tugas dina Kamis tanggal 12 November 2020, sawise sumpah minangka Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pembangunan lan Budaya Berkelanjutan dina Selasa tanggal 10 Novemberth, 2020. Janjian kasebut diwiwiti sawise Pemilihan Umum dina Kamis 5 Novemberth, 2020 ing ngendi dheweke dipilih dadi Perwakilan Parlemen Leeward Utara.

Menteri Pariwisata ujar manawa dheweke seneng banget bisa kerja bareng para pemangku kepentingan utama kanggo ndandani lan ningkatake produk pariwisata ing St Vincent lan Grenadines, kanthi nyathet manawa "Aku ngarep-arep sawetara proyek utama sing bakal diluncurake ing St Vincent daratan lan uga ing Grenadines ”. Dheweke ujar manawa ana sawetara pangembangan utama ing sektor pariwisata sing diarep-arepake yaiku, welcome Virgin Atlantic Airlines ing wulan Juni 2021, uga proyek pembangunan utama ing tujuan kasebut kayata Marriott International, Holiday Inn Express lan Hotel Sandals Beaches. Miturut Menteri James, "iki bakal dadi wektu sing nyenengake ing kene dadi Menteri Pariwisata, aku ngarep-arep bisa ngladeni warga St. Vincent lan Grenadines uga pamrentahanku. Iki St. Vincent lan Grenadines, Karibia sing sampeyan goleki ”.

Menteri James pungkasan dadi Speaker House of Assembly wiwit Maret 2020; sadurunge dadi Senator lan Wakil Ketua Dewan Majelis sajrone wulan Desember 2015 lan Maret 2019. Dheweke dadi Barrister-by-Law kanthi profesi lan uga nduweni Gelar Media lan Komunikasi saka Universitas Hindia Barat . Dheweke ngganteni Hon. Cecil McKie sing dadi Menteri Pariwisata, Olahraga lan Budaya wiwit 2012 nganti November 2020 nalika pensiun saka politik aktif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.