Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Breaking Zambia News Breaking News Zimbabwe News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

US Impor piala gajah saka Zimbabwe lan Zambia

Pilih basa sampeyan
gajah
gajah
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Perlindhungan Kewan Donya minangka tanggepan karo Departemen Dalam Negeri AS. Pratelan kasebut babagan Amerika Serikat kanggo ngidini impor piala gajah saka Zimbabwe lan Zambia, sing mbatalake larangan kasebut ing pemerintahan Obama.
"Kita kaget karo keputusan Departemen Dalam Negeri kanggo ngidini impor piala gajah saka Zimbabwe lan Zambia, mbatalake larangan kasebut wiwit 2014, lan kita njaluk pamrentahan Trump supaya bisa mikir maneh. Mburu piala nyebabake gerah lan bahan bakar sing suwe, nuntut produk kewan galak, mbukak lawang kanggo eksploitasi luwih lanjut.
AS kudu nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo njamin proteksi asli gajah Afrika, sawijining spesies sing didhaptar ing Undhang-undhang Spesies Langka. The stalking, nguber lan mateni kewan kanggo mburu game njijiki, lan kita ora kudu nyengkuyung industri mburu piala iki. Kewan liar kalebu ing alam bébas - ora target lan tiwas kanthi jeneng hiburan. ”

-Elizabeth Hogan, Manajer Kampanye Margasatwa AS, Perlindhungan Kewan Dunia

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.